Ahoj, chodí niekto na inžinierske poprípade sa chystá niekto na prijímačky? Hlavne by som potreboval nejaké info o škole, poprípade materiály. Do teraz som študoval v Brne na FIT tak neviem jak to chodí tuto alebo vôbec jakou formou sú tie prijímačky.
@emptysoul Na bakalárskom je len jeden: informačná technológia. Teraz, keď som to už dokončil tak... Odporúčam každému kto sa do toho dá. Je pár predmetov kde pretriedia ľudí ale ak do toho niekto ide vážne a venuje sa mu dostatok času iste to dokončí.
Momentálne sa bojím začať na FIT inžinierske, pretože zas sú predmety typu "sito", hlavne jeden teoretická informatika. Je naň kopec sťažností, vlani urobilo 168, 133 nie. Pritom 113 ľudí to prenášalo z predchádzajúceho roku. Proste možno mi to pripadá ako zbytočné začínať
Viem, že tuto to nebude o nič ľahšie. Ale chcem skúsiť zas aj to, či by mi nešlo učenie lepšie, keď to bude slovensky napr. A hlavne sa mi nechce tak ďaleko cestovať. Takže mám viac dôvodov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Momentálne sa bojím začať na FIT inžinierske, pretože zas sú predmety typu "sito", hlavne jeden teoretická informatika. Je naň kopec sťažností, vlani urobilo 168, 133 nie. Pritom 113 ľudí to prenášalo z predchádzajúceho roku. Proste možno mi to pripadá ako zbytočné začínať