Inak keď trinásťročný harant povie "proste niečo pre 12 ročných nevyvinutých harantov..." tak to znamená buď že sa hodne preceňuje (a v tom prípade je to debil), alebo hovorí pravdu (a v tom prípade je škoda že nepíše blogy, jeho pohľad na svet by ma zaujímal).
A Nemo je kde? Napísal niekto Nema? A Mulan? Napísal niekto Mulan?
Sú to síce rozprávky, ale rozprávky, ktoré mám rada a mám pocit, že sa mi páčia viac ako členom mojej rodiny vo veku od 7 do 11 rokov
Zakladateľ diskusie sa pri nich asi bude nudiť, keďže neobsahujú žiadnu extra ťažkú zápletku, ani neriešia filozofické otázky, hold musí sa zmieriť s tým, že sa narodil v zlom čase alebo mu bola daná neprimerane vysoká inteligencia vzhľadom na jeho vek a je nútený sledovať jednoduché filmy s jeho jednoduchými spolužiakmi a môže plakať nad faktom, že nemá 15-16 rokov ako mu to našepkala jeho dedukcia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
alebo skus otrepaneho shreka, ice age 2, madagaskar 2... neviem co deti vo vasom veku pozeravaju
harryy potteeer
ak mas moja super ex, to mi mozes poslat nejakym postovym holubom
jaaaj bez hororu
tak ja nvm ...
sry za nezmyselný príspevok
Alebo Tinkerbell ...
Inak keď trinásťročný harant povie "proste niečo pre 12 ročných nevyvinutých harantov..." tak to znamená buď že sa hodne preceňuje (a v tom prípade je to debil), alebo hovorí pravdu (a v tom prípade je škoda že nepíše blogy, jeho pohľad na svet by ma zaujímal).
co to znamena harant?
Predsa Roming!
PIČUS PANELÁKOVEJ!
"Poznal jsem taky jednoho afričana, jmenoval se Josef a byl z Antil"
"tak byl antilan ne afričan"
"né on se jmenoval Josef"
"antilané jse taky můžou jmenovat Josef"
neviem či som to napísala dobre ale je to šupa
Sú to síce rozprávky, ale rozprávky, ktoré mám rada a mám pocit, že sa mi páčia viac ako členom mojej rodiny vo veku od 7 do 11 rokov
Zakladateľ diskusie sa pri nich asi bude nudiť, keďže neobsahujú žiadnu extra ťažkú zápletku, ani neriešia filozofické otázky, hold musí sa zmieriť s tým, že sa narodil v zlom čase alebo mu bola daná neprimerane vysoká inteligencia vzhľadom na jeho vek a je nútený sledovať jednoduché filmy s jeho jednoduchými spolužiakmi a môže plakať nad faktom, že nemá 15-16 rokov ako mu to našepkala jeho dedukcia
Kurnik a že je to bohužiaľ pravda, ja sa normálne hanbím za to, aké hovadiny som kedysi pozeral ...