aky film vo vas zanechal vela pocitov?film na zamyslenie,rsp.naj film? (Zaujimaju ma vase odpovede)...Vo mne vela nechal film Titanic a aj Notbook A co vy?
Pošli to ďalej .. to ma napadlo ako prvé.. ale tých filmov bola veľa.. napríklad aj Moja prvá láska... alebo Zelená míľa, Forrest Gump.. a tak dalej a tak dalej..
notbook? znie zaujimavo o com to je? a k teme film ktory ma zaujal bol stvrty druh avatar co sa tyka z grafickej strany, mam ich mnoho tak primerane rozdelene..
Monsters ball, Zelená mila, Forest Gump, Ukrizovanie Jezisa Krista, 10 dovodov preco Ta nenavidim, Pianista, Osada, Piáno, Legeda o vášni, a urcite je ich este viac len uz si nespominam (samozrejme aj Titanic )..jasne este John Q,
Into the wild. ..."Skutočné šťastie prežívate len vtedy, keď ho s niekým zdielate"...Tak nejako znie myšlienka toho filmu, ktorá sa mi natrvalo zaryla do hlavy...
Paci sa mi, ze vela z vas ma rado Zelenu milu a Forresta Gumpa. Ja pridam este I am legend, Pan Prstenov a Green Street hooligans (nie to nasilie ale myslienka)
@30 preklep Umucenie Krista sa to vola a este som si spomenula na Statocne srdce a jeden velmi silny film, ktory som vidla este ako dieta ale velmi vo mne zarezonoval Kult hakoveho kriza (American history X )- upozornujem ze tam nejde o pozitivny pohlad na nacistov ako by mohol niekto z nazvu vyvodit
ale asi Inglourious Basterds, resp. Tarantinovky všeobecne.
raz som bola ostrihaná a nafarbená na Miu Wallace. a to osobne opovrhujem ľuďmi, ktorí nasledujú nejaký vzor, takže si viete predstaviť ako Pulp Fiction zbožňujem.
ešte "12" od Nikity Michalkova. jeho nádhernosť mi ostala dlho v žilách behať.
@demonicbass ani Avatar, ani Titanic som bohužiaľ (našťastie? nevidela... ale myslím, že viac ako Dancer in the dark by mnou teda určite neotriasli. ten film ma doslova zdevastoval. Bola som pripravená na príjemný, možno okrajovo pochmúrny film s peknými pesničkami od Bjork a dostala som generálny otriasač všetkých mojich predstáv o spravodlivosti.
naposledy mi učaroval film 13 tzameti/ ruská ruleta. milujem, milujem ho.
aj človeka, čo tam mal na starosti casting hercov!
amores perros pozerávam niekoľko krát za rok, Tarantinove filmy tiež a nezaobídem sa bez ázijskej kinematografie. napríklad no mercy for the rude, filmy od Wong Kar wai-a alebo spider lilies, ktorý som dokázala oceniť až časom, ale predsa...
a staré filmy od Viscontiho, Godarda a z Felliniho dielne.
nó raz v škole na dejepise sme pozerali film Pianista.Ten film som videla iba ten jeden deň ale stačí mi na celý život.... a tak ešte možno Nikdy to nevzdávaj alebo Forest Gump...
Počiatok,Krvavé diamanty,Púštny kvet, Chlapec v pásikavom pyžame(toto nehorázne odporúčam! Fantastický film ), Pianista, La vita é bella, a kopa kopa ďalších
fakt super filmy ste ludia napisali..niektore si urcite pozriem,diki a niektore su vazne pecka:napr-. pokanie,chlapec v pr.pyzame... a tak ako ste spominali uz vyssie
ak by to mal byt jeden jediny tak mulholland drive. na inland empire a rabbits som potrebovala najprv vidiet jeho predosle diela.
kazdopadne, mala som casy rozne, od tarantina po kubricka (ach clockwork orange), a su filmy, ku ktorym sa vzdy budem vracat - single man, repulsion, janghwa, hongryeon... to nebolo top 3, ale 3 co ma napadli ako prve je vela uzasnych umelecky hodnotnych filmov, ale najviac mna osobne jednoducho zasiahol lynch. mna ako cloveka, aj mna ako niekoho, kto ma zo seba vyplut vec co sa ma volat umenie. po nom mam pri vsetkom pocit, ze mu to nesiaha ani po clenky a zostava to niekde na povrchu.
Fear and Loathing in Las Vegas, jednoznačne. Inak filmy teda pre mňa až tak veľa neznamenajú, ja sa nechcem nijak tváriť, ale myslím, že som filmový buran. Toto médium ma nedokáže tak ovplyvniť, vytvoriť dojem, ako kniha. Z tých by som vedel menovať .
určite filmy ako : Z ulice na Harvard - Príbeh Liz Murrayovej, The Truman Show (1998), Diablové čísla, Chlapec v pruhovanom pyžame, Výchovný tábor, Sedem, The Butterfly Effect, Fireproof a je ich proste ešte strašne veľa......
titanic a notebook....hej, to su krasne filmy (notebook som najprv citala knihu, tak ma prekvapilo, ze to konci uplne inak v knihe a inak vo filme...) inak by som este odporucila Walk to remember(škola pocitov), Život je krásny (ale aj dost smuny film, tak treba zvazit...) a taky o hudbe August Rush... .....ale krasne su aj Fireproof, Forest Gump, The Climb(na vrchol).....
Tak ja by som povedala : Zelená míľa, Forrest Gump, Pirátov z Karibiku a to je také na zamyslenie, zasmiatie, zaplakanie...tak ako Titanic ale ten nie je moja srdcovka...Srdcovka je napr. Ohnivý oceán, Phar Lap a tak podobne...som skorej na koníčky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
najlepsi herecky vykon, oblubena postava, grafika atd..
Requiem for a dream
Once - opat pre spomienky
Mr. Nobody.
Interview s upirom - super horror
Ale aj kopec dalsich
Forrest Gump, Siesty zmysel, Tisic a jedna noc
The Invisible - najlepší film....
The Shawshank redemption
The book of Eli
Titanic, samozrejme...
no a môj najobľúbenejší - Izba 1408
dúfam že nevadí že sú napísané v originálnych názvoch
Dear John videla som sa v tom filme, ale iba v určitej časti. Páčilo sa mi ako sa prirovnáva k minci, bolo to úžasné.
u mna je to asi Dracie srdce
to nie je možné,presne tieto dva aj u mňa ...
ach a vraj dokonalý človek neexistuje
ale asi Inglourious Basterds, resp. Tarantinovky všeobecne.
raz som bola ostrihaná a nafarbená na Miu Wallace. a to osobne opovrhujem ľuďmi, ktorí nasledujú nejaký vzor, takže si viete predstaviť ako Pulp Fiction zbožňujem.
ešte "12" od Nikity Michalkova. jeho nádhernosť mi ostala dlho v žilách behať.
a ľúbim celý nádych Trainspottingu. Choose life.
sú to úžasné filmy... podľa mňa o dosť lepšie ako tie Titanikovky a Avatarovky
napísala si to krásne.... ten film by podľa mal vidieť každý, taká béčková kvalita a taká stoáčková pointa a dej
aj človeka, čo tam mal na starosti casting hercov!
amores perros pozerávam niekoľko krát za rok, Tarantinove filmy tiež a nezaobídem sa bez ázijskej kinematografie. napríklad no mercy for the rude, filmy od Wong Kar wai-a alebo spider lilies, ktorý som dokázala oceniť až časom, ale predsa...
a staré filmy od Viscontiho, Godarda a z Felliniho dielne.
Boys don´t cry
a potom ešte napr. My sisters keeper, Hachiko...našlo by sa toho viac...
veľa ich je
Dancer in the dark, lebo som si prehodnotila hodnoty.
Pelíšky, lebo si neustále potrebujem pripomínať silu rodiny.
kazdopadne, mala som casy rozne, od tarantina po kubricka (ach clockwork orange), a su filmy, ku ktorym sa vzdy budem vracat - single man, repulsion, janghwa, hongryeon... to nebolo top 3, ale 3 co ma napadli ako prve je vela uzasnych umelecky hodnotnych filmov, ale najviac mna osobne jednoducho zasiahol lynch. mna ako cloveka, aj mna ako niekoho, kto ma zo seba vyplut vec co sa ma volat umenie. po nom mam pri vsetkom pocit, ze mu to nesiaha ani po clenky a zostava to niekde na povrchu.
A Zelena mila
a ešte Veronika sa rozhodla zomrieť (Veronika Decides To Die) proste úžasný film i keď kniha bola oveľa lepšie