Pekné sobotné upršané ránko, zdravím všetkých pacientov čo pijú litre čajov s citrónom ako ja. Ľudia nejaký fakt ale že fakt dobrý film? Aj niečo čo má hlbší zmysel, nemusí to byť niečo nové. A prosím žiadne komédie. Ďakujeeeeem
Klub bitkárov
Vykúpenie z väznice Shawshank
Zelená míľa
V mene otca
Dokonalý trik
Leon
Mesto bohov
12 opíc
Rain Man
Requiem za sen
Nadaný žiak
Truman show
Princezna Mononoke
Pianista
Šiesty zmysel
Tí druhí
Hra
Pi a jeho život.
Ale keď sa zamyslíš, všetky majú hlbší zmysel. Ja si k tomu dám nejakú myšlienku, ktorú vytvorím a vznikne z toho to, čo chcem a pekne to do seba zapadá.
ja vždy keď som chorá pozerám "Breakfast at Tiffany's" alebo mám tiež veľmi rada aj "Hořčice mi stoupá do nosu" (že by mali práve nejaký hlbší zmysel asi nie, ale mne je pri nich dobre )
Z poslednych co som videl Gone Girl, Unesene(nespomeniem si na angl. nazov, je to s H. Jackmanom), 12 angry men, Nejvyssi nabidka, Great Gatsby
a zo starsich urcite Gran Torino ci Donnie Darko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
taktiez stoji za pozretie Mr Nobody ale priprav si tak 3-4 hodiny je to dlhy film
Vykúpenie z väznice Shawshank
Zelená míľa
V mene otca
Dokonalý trik
Leon
Mesto bohov
12 opíc
Rain Man
Requiem za sen
Nadaný žiak
Truman show
Princezna Mononoke
Pianista
Šiesty zmysel
Tí druhí
Hra
wolf creek
To si ale kukni a co nemas rad komedie?
Ale keď sa zamyslíš, všetky majú hlbší zmysel. Ja si k tomu dám nejakú myšlienku, ktorú vytvorím a vznikne z toho to, čo chcem a pekne to do seba zapadá.
Charlieho malé tajomstvá
Prežijú len milenci
Donnie Darko
Len boh odpusta
Mesto bohov
Eden lake
Krstny otec
Melancholia
a zo starsich urcite Gran Torino ci Donnie Darko
Je to starý film, ale dokonale zahraný. A sakra silný.
Dobrodružné - The Games, Catching fire, Mockingjay part 1, Labirint, Divergent, Insurgent
Akčné - Olympus fall, Skyfall, The Purge, The Purge: Anarchy, Unbroken
Dokumentárne - The Secret, Sídliskový sem (biografia)
Športové - Unbroken
Horor - The conjuring, Annabele, Insidious 1,2,3, Sinister