@lawey Podla mna Gone Girl vyhra tento rok Oscara za scenar. Divim sa, ze nikto nespomenul Inception a ak sa ti chce cakat, uz 6teho tu mame Interstellar 8)
Pouhá formalita (Una Pura formalità) - hrajú tam Gérard Depardieu a Roman Polanski - a ak fakt hľadáš film, ktorý zanechá veľa nevypovedaného, nedokončeného, niečo čo zanechá v hlave otázky, tak toto. jednoznačne.
ja sa priznám, doteraz som ho nepochopila ale proste som ho musela pozerať ako zhypnotizovaná, určite zaujal a po pozretí som dlho rozmýšľala čo do čerta to vlastne bolo.
Určite si ho ešte pozriem.
Dogville- film o tom, čoho všetkého sú ľudia schopní
The Pianist- príbeh z poľského ghetta z druhej. sv. vojny, natočený podľa skutočného príbehu
Fargo- skvelá antidetektívka
Veronika Decides to Die- príbeh o tom, že všetci ľudia vo svojom živote niekedy potrebujú druhú šancu
Philadelphia- film o obhajovaní ľudských práv...atd
ked chces maximalnu nechapacku, tak si pozri toto ja doteraz nechapem akoze bol to dobry film, cely cas som si myslela ze tusim o co ide a ako to skonci, a potom zaverecna scena a ze "co prosiiiiim?"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
perfect sense
ruby sparks
miracle in the cell number 7
the legend of 1900
the necessary death of charlie countryman
» www.csfd.cz/film/235492-pro...
» www.csfd.cz/film/4543-cista...
hoci pri niektorých budú tie otázky typu "ako niekto mohol takú blbosť natočiť?" či "prečo som to nevypla, kým bol ešte čas?"
ja rozmyslala ze na to pojdem do kina koli zvukuuuu...chcem počuť ten soundtrack v uplne mega prevedení!!! inak o tom filme viem len trailer .D
@lawey Podla mna Gone Girl vyhra tento rok Oscara za scenar. Divim sa, ze nikto nespomenul Inception a ak sa ti chce cakat, uz 6teho tu mame Interstellar 8)
ja sa priznám, doteraz som ho nepochopila ale proste som ho musela pozerať ako zhypnotizovaná, určite zaujal a po pozretí som dlho rozmýšľala čo do čerta to vlastne bolo.
Určite si ho ešte pozriem.
The Pianist- príbeh z poľského ghetta z druhej. sv. vojny, natočený podľa skutočného príbehu
Fargo- skvelá antidetektívka
Veronika Decides to Die- príbeh o tom, že všetci ľudia vo svojom živote niekedy potrebujú druhú šancu
Philadelphia- film o obhajovaní ľudských práv...atd
» www.csfd.cz/film/321409-nep...
lucy (2014)
» www.csfd.cz/film/18095-bily...
neviem ci zanecha otazky v hlave, ale dobra psychologia postav a je malo znamy
TOP filmíky