@mcvpn anko ľúbim ju. ale to posledné zamietam, no človek je zvedavý tvor a to som jej písala že sa do toho nepozriem, no ľutujem to že som to otvorila dopíči, fuj !
@uggla jaj ty tupelo, som to pred rokom videla, asi by som sa tiez mala nazyvat hustou -.- mi aspon vysvetli aky dovod mas sem davat jeden z najkurevskejsich nechutnych filmov a pritom to ani nikomu neprajes pozerat, ja viem ze net je toho plny tak ci tak, ale to o tebe nieco vypoveda, ked to vycapis tunajsim deckam na oci a ony si to otvoria, lebo su zvedave
@uggla tu nejde o nechutnosť ! ale jak sa možeš pozerať na dieťa novorodeniatko ktore hned ked sa narodi niaky herec......fuj fuj......ty si nejsi normalna
@som123 Čo to o mne vypovedá? Že som to videla a že si to videla aj ty a že čo? Deťom to tu vystrkujem? argument ako sviňa, pretože teraz som im ukázala novú sféru zvrátenosti.
@paulinka24 A ty si sa na to ako mohla pozerať? Snáď som niekde napísala, že sa mi to páči?! Utop sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
cum back for teen bitches
@mcvpn A s tebou si to vybavím v posteli!
@mcvpn ani nechcu !
musím, ehehe
@nessiee o veľa prídeš!
» www.csfd.cz/film/29830-kids...
@paulinka24 Som nechutná, a čo?
@paulinka24 A ty si sa na to ako mohla pozerať? Snáď som niekde napísala, že sa mi to páči?! Utop sa.
@som123 Nechcem byť zaujímavá, ja som zaujímavá a vymysli si niečo vlastné, toto všetko som už počula. Nereaguj na mňa už. čús