@spisovatel jaj nevsimla som si ale ten tiez poznam poznam vsetky filmy s Richardom len neviem prist na jeden kde siel po stopach nejakeho anjela abo demona abo co :/ uz som to videla strasne davno a neviem to vobec najst ani si nic vybavit o tom viac
@mefistofel bud som videla kedysi davno a si vobec nespominam ale viem ze som videla to jak maly sedia na vrcholkoch hor.... ale asi len ked to reklamovali lebo fakt neviem
@spisovatel INTOUCHABLES milujem ! to je super film aspon som zistila ze po francuzsky az tak velmi ako som si myslela neviem a musela som ho stiahnut po slovensky
a ten druhy film uz vidim ze bude super podla hercov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a náhodou animáky ako Madagascar, Doba ľadová, Up, atď sú vhodné pre všetky vekové kategórie
Toto tiež zrovna nie je komédia » www.csfd.cz/film/243655-hac...
Tak čo už asi mám rád tieto animáky...
...som nepomohol ale tak snaha bola
@spisovatel mam velke babo a presne taketo daco som myslela vdaka to prve stiahnem hned a toho draka sme uz videli
@mefistofel bud som videla kedysi davno a si vobec nespominam ale viem ze som videla to jak maly sedia na vrcholkoch hor.... ale asi len ked to reklamovali lebo fakt neviem
z tych novych Ti odporucam Pain & Gain, Pawn Shop Chronicles a pobavili hlavne We Are The Miller`s a This is the End...
Ak niečo nájdem tak to sem ešte hodím
@spisovatel kludne pridaj este do silvestra musim mat vela dobrych filmov stiahnutych
Osobne som sa výborne zasmial pri tomto
Alebo zo starších na tomto
nemám veľmi čas to sledovať
@spisovatel INTOUCHABLES milujem ! to je super film aspon som zistila ze po francuzsky az tak velmi ako som si myslela neviem a musela som ho stiahnut po slovensky
a ten druhy film uz vidim ze bude super podla hercov
Zatiaľ sa tu mávajte a @mefistofel - sorry kámo
Tak nabudúce sa posnažím nebyť dvojzmyselný a netagovať sa sám
ak ti teda nebude vadit, ze to strasne vykrada hobita 1: neocakavanu cestu
Starouši na plný plyn
» www.csfd.cz/film/39655-expe...
Toto je super
» www.csfd.cz/film/208181-kac...
» www.csfd.cz/film/358-smazen...
Ak ma občas niečo napadne...