Ahojte birdzáci. Chcem sa spýtať, či má niekto z vás skúsenosti s natáčaním krátkych filmov...
Chcela by som sa poradiť, ktorá téma by bola na taký krátky film vhodná, pretože sme si zostavili tím a v škole nám dali za úlohu do 2 týždňov napísať sce
Skús niečo na tému smutného dievčatka ktoré žije na ulici a jeho jediný friend je macko,a ona sa zaľúbi do chlapca vo hračkárstve,ktoré je oproti,teda ako ho stále pozoruje,aký je jej život,nejákú príhodu,a nakoniec to hračkárstvo zavrú a ona smutná zomrie..
Krátke filmy môžu byť v podstate o čomkoľvek...Pracujme v školskej telke a viem že najvďačnejšou témou je študentský život ako taký. proste ide o to aby si to dokázala poňať čo najpútavejšie alebo vtipne... Napríklad keď som ja robila svoj prvý film bolo to naozaj o "rutine"... Dala som tam zopár záberov ako sa ľudia šmýkajú zo zábradlia alebo o tom koľko učebníc musíme vláčiť alebo o zaujmavých skupinkách v škole... vždy sa dáke nájdu (emo, pekné baby, športovci) teda aspoň na našej škole je to tak. Vďačné témy sú tiež také aktuálne napríklad... Umelecky poňať branie drog a spraviť dáky duševne hĺbkový dokument o tom aké je to svinstvo alebo cigarety... Vlastne čokoľvek alebo možno dáky krátky vtipný príbeh s premyslenou pointou... poradím ti že ak budeš totálne zúfala nájdi si krátke filmy študentov z VŠMU na huste.sk alebo youtube... občas tam nájdeš poriadnu pecku alebo aspoň nečo inšpiratívne... Točiť sa dá naozaj o hocičom treba mať len správny nápad...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
len ma hned nespičujte..peace