Nieje AVI ako AVI? ako je mozne ze mam film v AVI formate a stolny DVD mi ho vpohode prehra no neskor iny film tiez v AVI mi neprehra a napyse ze format videa nieje podporovany ? a ak je daky program ktro mi AVI upravi na spravne AVI tak mi ho sem odpo
všetko sa dá... čo ja viem tak skratkou AVI sa označuje jednak formát .avi a jednak aj .divx alebo .xvid takže je možné, že to s niečím nie je kompatibilné...technika je dosť zložitá miestami a vie riadne naštvať a šak si to prekonvertuj normálne na formát .vob (DVD formát) a máš po probléme
Avi je len kontajner, záleží na tom, čo sa nachádza vo vnútri... No a program, neviem, toto som ešte nerobil, ale myslím, že by sa to dalo nejako spraviť cez Avidemux...
no, videa sice mozu mat koncovku avi, ale to este nic neznamena... avi videa su komprimovane. Ale do avi formatu sa da komprimovat vela sposobmi... vela roznymi kodekmi. Je vela druhov... najznamejsie su asi DivX, Xvid, MPEG1, MPEG2... nie vsetky prehravace podporuju vsetky kodeky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
*napÍše
*programoV