neviem i je to klamstvo, ale prinajmensom historicka nepresnost-v Titanicu je scena pri Soche slobody, ktora je normalne zelena... az na to ze este v dobe, ked sa Titanic plavil bola Socha slobody hneda...
plno filmov..najcastejsie asi to ze film sa odohrava v roku X a zbrane, auta, znacky, produkty nejaku ktore su vo filme boli vyrobene, zacali sa pouzivat o niekolko rokov neskor
@flemi asi myslíme iný, či? ja myslím ten čo tam normálne natočené ako si podáva ruky s bin ládinom a ako bin ládinovej rodine povolil trebárs odlet za tej izolácie vzdušného priestoru 11. septembra
je toho na mraky, od explozii aut, presnosti strelby nepriatelov (hlavne 1vs1000 situaciach), vzdy dokonaleho makeupu, az po parkovanie charlize theronovej v lupezi po taliansky :/
@nietimekki myslíme rovnaký film...to o povolení odletu bolo hneď na začiatku
a ja by som tomu verila............aj s Kaddáfim si kedysi všetci mocní sveta podávali ruky, až kým sa jeho vlastný ľud nevzbúril a potom ho začali bombardovať........odrazu si to rozmysleli.....
né, to ,,neni" paralela....terorista, či diktátor.....aký je v tom rozdiel?
keď v Kobre 11 preskočia cez sklo a vôbec sa neporežú, ako 5 metrov od nich vybuchne bomba a oni sa potom bez problémov zdvihnú a bežia, keď v Harry Potterovi žmurkal had, v mnohých filmoch, že pri pohľade z jednej strany mali iné oblečenie a pri pohľade z druhej zasa iné á no veľa ich je
vzdy dokonale ksichty v posteli či po hard party alebo po sexe najviac plaču zaujiamve ze stale su krasne... nezamykaju tam dvere. ked telefonuju tak sa nepozdravia na konci NIKDY!
nevyzuvaju saa dobre že nespavaju v botách..
ked niekde idu tiect zodmu alebo toje jedno uz behaju po stromoch bosi polonahi a nikdy nespadnu.. anikdynic saim nestane,, to iste aj v mrakodrapoch ked lezu po tej stene..
Mňa štve, keď sú niekde totálne mimo civilizácie alebo tak, to im netreba ísť na wc? Potom že keď sa zobudia dokonale namaľované A v animákoch, ako sa nevedia dostať cez medzeru v mrežiach dvakrát väčšiu ako oni sami? A ešte že napr. niečo odnesú a v ďalšom zábere je to späť na stole A ešte ma napadá že je masa ľudí a zrazu v sekunde sa dvaja prehodia A veľa toho
v skrotenej hore a niekto zjebal z koňa do najväčšieho blata potom sa postavil a gate čisté (i keď to je skôr vecou scriptu, ako "klamstva")
a keď komisár rex v titulkoch preskakuje cez to okno, čo rozbíja, s tým mám tiež trochu problém....tiež rozbíjanie okien na autách...vôbec to nejde tak jednoducho, ako to vždy vyzerá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
alebo že ked da niekto niejakemu obyčjemu človeku päsťou ani okom nemihne a pokračujú dalej...v bitke.
alebo ked niekto preskoci cez okennu tabulu a ani skrabanec
a ja by som tomu verila............aj s Kaddáfim si kedysi všetci mocní sveta podávali ruky, až kým sa jeho vlastný ľud nevzbúril a potom ho začali bombardovať........odrazu si to rozmysleli.....
né, to ,,neni" paralela....terorista, či diktátor.....aký je v tom rozdiel?
však aj trebárs Fico bol s Kaddáfim ale tak to neni Bush no..
nevyzuvaju saa dobre že nespavaju v botách..
ked niekde idu tiect zodmu alebo toje jedno uz behaju po stromoch bosi polonahi a nikdy nespadnu.. anikdynic saim nestane,, to iste aj v mrakodrapoch ked lezu po tej stene..
a ak áno, tak to tiež len predstierajú pre nejaký únikový manéver alebo podobne
a keď komisár rex v titulkoch preskakuje cez to okno, čo rozbíja, s tým mám tiež trochu problém....tiež rozbíjanie okien na autách...vôbec to nejde tak jednoducho, ako to vždy vyzerá