a este si take pametam...taky nemecky de to jeden 15rocny robieval s kamosovou mamou,novozelandsky de jeden fikol 13nasku,mexicky kde dvaja chlapci cakali na ppizzu a ked ju doniesol nesteli mu dat peniaze tak ostal u nich doma,a rusky o jednom dievcati co sla uharky zbierat do svedska a robila tam potom slapku .... neamericka kinematografia je divocejsia ako ta americka...
samozrejme, zapinam, pozeravam, aj CT1/2...a uz som toho zachytila neurekom, napriklad uz davnejsie vacsinu Bergmanovych filmov, + dalsie co ma dost zaujali, napr. Tic Tac, myslim ze aj Amorres perros, Sofiina volba...
este jeden skvely, netusim ako sa vola, uz to islo dost davno, myslim ze o nejakom podzemnom svete kde ludom davali drogy na potlacenie emocii a jeden chlapik, ktoreho zavreli za prejavenie lasky, odtial nakoniec utiekol...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale tak spomeniem aspoň nejaké s ktorými som mala česť: Diktátor, Plechový bubienok, Lilja 4ever, Napola, Pink Floyd: The wall, ...
Teda aspoň dúfam, že to bolo vysielané v rámci "filmového klubu stv2" a že tu netrepem odveci
a jake skvosty som tam zahladol?
harold a maude,najomnik,brazil,bony a clyde,drsnak ...a bola aj viac tych prkotin ale naj boli asi prve 4 spomenute
a este kukacka....the wall...
a este si take pametam...taky nemecky de to jeden 15rocny robieval s kamosovou mamou,novozelandsky de jeden fikol 13nasku,mexicky kde dvaja chlapci cakali na ppizzu a ked ju doniesol nesteli mu dat peniaze tak ostal u nich doma,a rusky o jednom dievcati co sla uharky zbierat do svedska a robila tam potom slapku .... neamericka kinematografia je divocejsia ako ta americka...
To bol inak celkom dobrý film
este jeden skvely, netusim ako sa vola, uz to islo dost davno, myslim ze o nejakom podzemnom svete kde ludom davali drogy na potlacenie emocii a jeden chlapik, ktoreho zavreli za prejavenie lasky, odtial nakoniec utiekol...
Ten bez nazvu znie zaujimavo.