ja ked som bola minule chora tak som natrafila konecne na nieco normalne okrem telenoviel a starych krimi serialov a to bol nejaky francuzky film tam hrala ta herecka co hrala v davinciho kode..a potom taky neznami herci a volalo sa to vem si me..toto sa nedalo porovnat s americkymi odrhovackami a bolo to vtipne nebolo to nasilu..tak to by som si este raz pozrela a potom este parfum z toho filmu som nemohla...a ten herec.. tak tieto filmy ma v poslednom case zaujali najviac
tak ja mam najradsej filmy s Tomom Hanksom...tj zelena mila hlavne ale aj forest gump laska cez internet je super...a potom sa mi strasne paci film pycha a predsudok ale som aj faninkou star wars
No takze neviem ako vy ale ja by som filmy rozdelil do kategorii akoze teenegerske komedie su kapitola sama o sebe a v 80 percentach maju vsetky rovnaky koniec.ale daju sa pozeriet ale len raz viac krat nemusim.Ja osobne mam rad vojnove filmy ako napriklad Zachrante vojaka Ryana alebo Cierny jastrab zostreleny ale musia mat aj dobre obsadenie a nenavidim filmy typu kde je jeden chlap typu Van Dam ktory je jeden na 30 dalsich a vsetkym polame ruky nohy a on sa maximalne poreze na lici.
Potom su to klasicke akcne tam by som zaradil Kurier a kurier 2 ale dvojka uz bola trochu prehnana ale ved aj musela bola v USA .najlepsie akcne su asi francuzske seria Taxi je v pohode aj ked niekedy to uz reziser prehanal.
Tiez mam rad trilery ako napr.Purpurove rieky ma dost dostali ale aj Buterfly effect bol super ale dvojka je uplne o nicom
ALE AJ TAK SU PODLA NAJLEPSIE FILMY KDE HRA KDE HRA TOM HANKS VLASTNE NEVIDEL SOM HO NEVIDEL HRAT V ZLOM FILME.
Online filmy zdarma - sledujte online filmy CZ zdarma v HD kvalite na stranke: » onlinevidea.tv - Najvacsi vyber online cz filmov. Online filmy z rokov 2013-1920
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a ešte Nothing hill a tak... je ich veľa a mám veeľmo rada sériu príbehov Básníci.... neviem šecky tie názvy
The Godfather Trilogy (Krstny otec)
Green Mile (Zelena Mila)
Touching the (Pad do ticha)
The Magnificinet 7 (Sedem statocnych)
Se7en (Sedem)
Slunce seno jahody (zvysne 2 diely su uz len dopoctu)
Matrix I (dalsie 2 diely su uz len natahovanie vyzuvanej zuvacky)
Shrek
Nosferatu (z roku 1922)
12 monkeys (12 opic)
A nemozem vynechat: tom&jerry, Pat&mat, Vlk&zajac, Couyote&Roadrunner (to je ten MIG MIG pstros a kojot), Zbojnika jurosika....
Zúriaci býk
Vykúpenie z väznice Shawshank
Niekto to rád horúce
Gladiátor
Forrest Gump
Hľadanie krajiny nekrajiny
Zelená míľa
Život je krásny
Pelíšky
Schindlerov zoznam
Notthing Hill
4 svatby a jeden pohreb
A celkom sa mi pacil 50krat a vzdy po prve (50 first dates)
Chcem si pozriet Schindlerov zoznam ale nejak som sa nedostala k tomu este, zohnat ho...
a serial babylon 5
Potom su to klasicke akcne tam by som zaradil Kurier a kurier 2 ale dvojka uz bola trochu prehnana ale ved aj musela bola v USA .najlepsie akcne su asi francuzske seria Taxi je v pohode aj ked niekedy to uz reziser prehanal.
Tiez mam rad trilery ako napr.Purpurove rieky ma dost dostali ale aj Buterfly effect bol super ale dvojka je uplne o nicom
ALE AJ TAK SU PODLA NAJLEPSIE FILMY KDE HRA KDE HRA TOM HANKS VLASTNE NEVIDEL SOM HO NEVIDEL HRAT V ZLOM FILME.
Grimsby (2016) - » topfilmy.to/the-brothers-gr...
Deadpool (2016) - » topfilmy.to/deadpool-2016/...
Drž hubu (2003) - » topfilmy.to/drz-hubu-2003/...
Forrest gump - » topfilmy.to/forrest-gump-19...
cela 211 - » topfilmy.to/cela-211-2009/...
Labyrint 1,2,3 - » topfilmy.to/labyrint-utek-2...
Vymedzený čas - » topfilmy.to/vymedzeny-cas-2...