Rude boy to je o Clash a Greatest rock n roll swindle o Sex Pistols a velakrat som videl Sid a Nancy ale Johny Rotten povedal ze na tom filme su pravdive iba mena
Videla som nejaké hudobné filmy, napr.: Heima (o kapele Sigur Rós), Rolling Stones (to bol vlastne záznam z koncertu, z nejakými dokumentárnymi vsuvkami, ale dosť málo ich tam bolo), svojím spôsobom aj Human Traffic je hudobný a jasné Mamma Mia! A ešte » www.csfd.cz/film/271260-kas... alebo Nikto nič nevie o perzských mačkách, (o neznámej indie kapele)
ako @15 Heima a perzské mačky určite, to bolo fajn... a ešte radioheadovske Meeting People Is Easy aaa The Most Gigantic Lying Mouth of All Time, čo je poskladané z krátkych filmov a je to sila. a I'm Not There kde je najlepším Bobom Dylanom Cate Blanchett. a dokument It Might Get Loud, ktorý mi spôsobil silnú lásku k Jackovi Whiteovi už od prvých minút. a dosť.
Help!, The Wall, Walk the line = úžasné... mám aj Doors a Hard Day´s Night, ale ešte som to to nepozrela.
Ale "It might get loud" je skvelý dokument! Hovorí o troch generáciach gitaristov (účinkujú Jimmy Page, Edge, Jack White) - historky o gitarách, o hudbe, spolu hrajú, rozprávajú sa. Skvelé!
A ak sa to ráta, videla som dokument o Woodstocku 69 a preklínala, že žijem v tejto dobe...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale z komercie. almost famous bol tiež fajn film. a hard day's night bola tiež pecka..
a tá hudba tam bola perfektná!!!!
Ale neviem, ci sa rata Zlta ponorka - ono je to kreslene, ale paradne. A narazky na drogy su iba nepriame - co mne osobne celkom postacuje .
* A pozor na modru ruku !
Ale "It might get loud" je skvelý dokument! Hovorí o troch generáciach gitaristov (účinkujú Jimmy Page, Edge, Jack White) - historky o gitarách, o hudbe, spolu hrajú, rozprávajú sa. Skvelé!
A ak sa to ráta, videla som dokument o Woodstocku 69 a preklínala, že žijem v tejto dobe...
inak Heima