Zdravím, bavia ma filmy typu Výmena alebo Tajomný let, proste rôzne psychologické drámy o hocijakých únosoch, spiknutiach, alebo aj niečo na štýl 96 hodín, Obchod s bielym mäsom a podobne.
Viete mi nejaké poradiť? Ťažko sa filmy hľadajú podľa obsahu
Nepovedz ani slovo (celkom dobré z hľadiska psychológie)
Letový plán (toto spĺňa obe tvoje požiadovky - je to o únose, spiknutí a je aj psychologická dráma. A hrá tam Jodie Foster, môže byť niečo lepšie? Tento film rozhodne odporúčam!!!!)
Merkúr (tiež spĺňa viacmenej tvoje požiadavky, autistický deväťročný chlapec, ktorého chcú zavraždiť pre jeho genialitu, prchačka pred zločincami, Bruce Willis ako jeho ochranca... a tak)
A ešte film Hra na schovávačku (Hide and Seek) na čele s de Nirom a Dakotou Fanning
ja súhlasím s @9 AK chceš parádnu pecku, nenatočenú tuctovým hollywoodom, tak si stiahni a pozri OLDBOY ... som to dopozeral na ART kine s otvorenou pusou, že waaaw.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Letový plán (toto spĺňa obe tvoje požiadovky - je to o únose, spiknutí a je aj psychologická dráma. A hrá tam Jodie Foster, môže byť niečo lepšie? Tento film rozhodne odporúčam!!!!)
Merkúr (tiež spĺňa viacmenej tvoje požiadavky, autistický deväťročný chlapec, ktorého chcú zavraždiť pre jeho genialitu, prchačka pred zločincami, Bruce Willis ako jeho ochranca... a tak)
A ešte film Hra na schovávačku (Hide and Seek) na čele s de Nirom a Dakotou Fanning
Snád som poradila dobre
Okrem toho možno Gone baby gone, ale to bude asi menej dynamické a všeobecne akčné, ako veci, čo si uvádzala ako príklady