Ahojte! Vedeli by ste mi poradit nejaké dobré filmiky ? Nejake dramy na styl gone girl alebo prisoners ak by sa dalo , mozu byt aj Sci fi ako "nterstellar ,alebo Sunshine , dost by ste mi pomohli... Kludne to mozu byt aj ine zanre len aby tie filmy neboli
@nenavidim predestination sa mi strasne nepacilo
pol filmu kecali v bare a potom ked ti dojde pointa, oni to este natahuju a zrazu ti to ukazu akoby ta to malo prekvapit. pricom ty si to pochopil uz 15 minut pred tym.
ale coherence radim k najlepsim filmom co som v poslednej dobe videl, lepsie nez interstellar
@piter09 Hej no, síce čo 15 minút ale nenudil som sa + časť s "teroristom" bola absolútne hlúposť
Radšej namiesto toho odporúčam teda film Gattaca. Ale dievča nechcelo staršie.
Coherence je parádny film.
Interstellar bola pičovina za 165 milionov USD. (!!!)
Nechce sa mi o tom rozpisovať lebo skrátene to urobili
už za mňa:
drahy hejter s priznacnym menom "@nenavidim " som skutocne nadseny ze svet je plny takychto mudrlantov podobnych ako ty... z akeho titulu mas pravo povedat ze to bola picovina? za to ze ta to neoslovilo to nemusi byt picovina.... interstellar tak ako ostatne filmy ma svoje chyby
zboznujem ked niekto uvazuje nad tym ci to moze byt realne ze su v scenari chyby - je to sci - fi do haja, FIKCIA... keby tam len jedna vec bola ina ako od sveta ktory chapes tak ti to moze byt jedno, je to FIKCNY film... je to zanrovka... vytykat filmu take detaily ako ze najlepsi pilot nasa ktory mimochodom stravil hromadu casu na inej planete, kde roky plynu uplne inak ako na zemi, potom v kryospanku a uz ta vidim ako po niekolkych rokoch nepouzivania niektorych nervovych spojeni budes vediet ako sa napojit na dock....
dalsia vec co v tom uzasnom traileri bola ze je plagiator? Jim Jarmusch raz povedal, nie je dolezite z kade cerpas inspiraciu, ale kam ju dostanes... taketo ubolene ujebane nazory ked vidim tak mi je blivno...
joj zlatý, ďakujem za definíciu slova fikcia, tetujem si ju na pravú ruku nech si to môžem kedykoľvek pripomenúť.
Tvoj názor na mudrlantov je podobný ako môj názor na Interstellar, ani ten ti neberiem, presne s tohto ujebaného titulu mám na to právo. Nolana mám celkom rad, ale neznesiem nadhodené hodnotenie filmu a otázky ktoré nezodpovedal, ale nimi krmil celý film. Ako vykrmil aj teba. Ale vieš, ja sa na teba nehnevám že sa ti film páčil, dokonca som rád že ti funguje tráviaci trakt.
Taktiež si zapisujem slová ako hibernácia a anglánske DOCK. Plus Jim Jarmush nenatočil zatiaľ ani jeden film ktorý bol postavený na jednom dobrom nápade. Just niekedy je blbé keď dáte scenár písať bratovi.
Ale aj chceš ospravedlnenie tak ti ho kľudne dám, aj pečiatku a ospravedlnenku od knihovníka v 5D library.
Vidíš počkaj, aj to library si zapisujem.
mne sa najviac páčili : Pulp fiction, Pineapple express, potom samozrejme Amélia, Life is beautiful, Pred úsvitom, Joe Black, Vanilkové nebo (hlavne tá hudba),Forrest Gump , Raňajky u Tiffanyho, Veľký Gatsby
určite si pozri Inception(2010) a The Wolf of Wall Street(2013)... z tých novších Run All Night(2015), Ex Machina(2015), Taken 3(2014), Birdman(2014), The Imitation Game(2014), Edge of Tomorrow(2014), The Grand Budapest Hotel(2014), Nightcrawler(2014), The Judge(2014), Fury(2014), Kill the Messenger(2014), Predestination(2014)
a teraz si len vyber si popozeraj trailere a niečo si vyber
a ak pozerávaš filmy s cz/sk titulky tak odporúčam program Popcorn Time kde máš aj seriály -----> » popcorntime.io/...
v tom programe sa pohraj v nastaveniach hlavne a ak by si nemal titulky tak titulky.com alebo opensubtitles.com a máš to fixed
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Coherance
Ex Machina
keď dopozeráš opäť krič
pol filmu kecali v bare a potom ked ti dojde pointa, oni to este natahuju a zrazu ti to ukazu akoby ta to malo prekvapit. pricom ty si to pochopil uz 15 minut pred tym.
ale coherence radim k najlepsim filmom co som v poslednej dobe videl, lepsie nez interstellar
Radšej namiesto toho odporúčam teda film Gattaca. Ale dievča nechcelo staršie.
Coherence je parádny film.
Interstellar bola pičovina za 165 milionov USD. (!!!)
Nechce sa mi o tom rozpisovať lebo skrátene to urobili
už za mňa:
zboznujem ked niekto uvazuje nad tym ci to moze byt realne ze su v scenari chyby - je to sci - fi do haja, FIKCIA... keby tam len jedna vec bola ina ako od sveta ktory chapes tak ti to moze byt jedno, je to FIKCNY film... je to zanrovka... vytykat filmu take detaily ako ze najlepsi pilot nasa ktory mimochodom stravil hromadu casu na inej planete, kde roky plynu uplne inak ako na zemi, potom v kryospanku a uz ta vidim ako po niekolkych rokoch nepouzivania niektorych nervovych spojeni budes vediet ako sa napojit na dock....
dalsia vec co v tom uzasnom traileri bola ze je plagiator? Jim Jarmusch raz povedal, nie je dolezite z kade cerpas inspiraciu, ale kam ju dostanes... taketo ubolene ujebane nazory ked vidim tak mi je blivno...
joj zlatý, ďakujem za definíciu slova fikcia, tetujem si ju na pravú ruku nech si to môžem kedykoľvek pripomenúť.
Tvoj názor na mudrlantov je podobný ako môj názor na Interstellar, ani ten ti neberiem, presne s tohto ujebaného titulu mám na to právo. Nolana mám celkom rad, ale neznesiem nadhodené hodnotenie filmu a otázky ktoré nezodpovedal, ale nimi krmil celý film. Ako vykrmil aj teba. Ale vieš, ja sa na teba nehnevám že sa ti film páčil, dokonca som rád že ti funguje tráviaci trakt.
Taktiež si zapisujem slová ako hibernácia a anglánske DOCK. Plus Jim Jarmush nenatočil zatiaľ ani jeden film ktorý bol postavený na jednom dobrom nápade. Just niekedy je blbé keď dáte scenár písať bratovi.
Ale aj chceš ospravedlnenie tak ti ho kľudne dám, aj pečiatku a ospravedlnenku od knihovníka v 5D library.
Vidíš počkaj, aj to library si zapisujem.
tak prepáč.
a teraz si len vyber si popozeraj trailere a niečo si vyber
a ak pozerávaš filmy s cz/sk titulky tak odporúčam program Popcorn Time kde máš aj seriály -----> » popcorntime.io/...
v tom programe sa pohraj v nastaveniach hlavne a ak by si nemal titulky tak titulky.com alebo opensubtitles.com a máš to fixed