ahojte, kto z vas chodi /chodil na filozoficku fakultu do BA? zaujima ma, ked ste robili primacky, ci sa to dalo zvladnut. maju tam napisane, ze sa pisu testy z NOsky a z dejepisu. tak ci mam podla vas sancu spravit to aj bez toho, aby som sla z tych dvoc
robil som teraz prijímačky na UK na filozofickej fakulte a aj ma prijali..píše sa tam test zo všeobecných predpokladov a nepomôže ti len to, že maturuješ z Nosky a Dejepisu (aj ja som maturoval z tých dvoch predmetov a mám šťastie, že som sa tie dva predmety drvil pred maturitou)..v tom teste bolo pár otázok z oblastí nosky a dejepisu, ale niektoré boli dosť ťažké...ďalej tam boli otázky z rôznych oborov cez prácu s textom, etikou, logikou, cudzie slová a tak..dosť ťažký test
neuč sa nič , nepomože ti to máš tam 6 častí všeobecný prehlad, historický prehlad, jazykové úlohy, logicko analytické, práca s textom , a intelektové predpoklady.... ja som robil tento rok a neurobil som
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Lidé z filozofické fakulty, vyližte si prdel !