@kokosovyorech bolo tam dokopy 50 otázok rozdelených do 6 kategórii, ale dovolím si tvrdiť že ak by na to bolo možno o pár minút viac času, než 60 minút, dalo by sa nad niektorými sústrediť viac.. a takto som sa len musela rýchlo hnať ale stihla som ...no a bola tam logika, história, súčasný prehľad a pod.
@kokosovyorech hej na každú máš minútu a niektoré boli také divné že päť krát som to prečítala a nakoniec som si iba tipla mám 240 bodov či čo to je..len :/ ale mali aj menej
@nikoll92 ja mám učitelstvo AJ-SJ ... ved presne..keby zverejnili aspoň jeden vzorový test ako to robia s TSP Brno.. učila si sa niečo predtým, ako chápem na to sa nedá nejako pripravovať .. ale ja tam pojdem zajtra len s tým čo viem..nič som neriešila nejako s prípravou
@laurtina vieš čo oni majú jeden mini vzorový, chceš link? dokonca jedna otázka z neho včera na tom teste naozaj bola..a známa mi požičala takú knižku pred týždňom že výcuc z psychológie, politológie, EU, filozofie a pod. ale neučila som sa nič
@laurtina hej tam v tých požiadavkách.. ale mne sa zdá že ten ich anglický test je ľahší než tento čo som ja písala včera ..a dejepis som fakt nevedela, bola tam aj taká mapka kde si mala určiť komu pripadlo vyznačené územie a pod. to boli tipy..
ľahký bol ten súčasný prehľad, kde bolo napríklad že prezident ktorej krajiny vo februári odstúpil z funkcie, potom ako sa nazýva nejaká organizácia či spolok slovenských novinárov a pod.
@kristian20 jasne že na to pozerajú, ja by som tiež mala super priemer keby si nevytiahnem zo sloviny pop poéziu! ale zas na druhej strane, dúfam že na slovinu budú kašlať a radšej nech pozrú ostatné ..a hlásim sa na filozofiu a ešte aj na fínsky jazyk-kultúra ..
@nikoll92 coze??? si mala pop poeziu? sak to je lahke ja som mal osvietenstvo a za vysledky z maturit tiez davaju neake body? a na test ci z ustnej? alebo ako to je ? vyjasni mi to
@kristian20 teda presnejšie anglina 1, slovina 4, odborné 2 (tam bola ekonomika, management, psycho, právo a pod.)...celú slovinu sa človek naučí a vytiahne si takú pííííííííp
hlavne ze ked ja som im tam volala ci zohladnuju priemery a vysvedcenie, povedali mi ze je to len formalita a keby nemuseli tak ze to ani nevypisujeme takze neviem odkial mate ze to zohladnuju
rovnako ako @somarinka , tiež som im volala, lebo som sa pri priemere pomýlila, povedali mi, že to ani na to nepozrú, vraj sa to píše aby sa nepovedalo...
mne zas ľudia viac krát hovorili že im pomohli aj priemery, oni sa vraj na to pozerajú.. ale keď teraz vravíte že vám povedali že vôbec, tak uf , uvidíme ako to dopadne
@nikoll92 ja som sa minulý rok na prijímačky absolútne nič neučila a som tu a za spolužiakov som mala s prepáčením omnoho väčších debilov, takže by som sa o to, či sa sem dostaneš vôbec nebála...mnohí vôbec neprídu na zápis
ludia prosím vás idete niekto alebo poznáte niekoho kto sa hlási na ucitelstvo AJ-SJ na filozofickej? kolko má bodov aby som vedela aspon trochu odhadnut svoje sance ...
nepocitaju sa priemery zo strednej skoly, uz minuly rok to zacalo ze riesia len vysledky testov. to nam hovorila vyucujuca na prednaske takze to ze ste mali jednotky na strednej vam je nanic a davajte si odvolania to vcelku pomaha
@chlorofyl Kedy sa asi dozviem výsledok odvolania? Lebo skúšky som totálne do*ebal a čo som si pozeral na ŠU SR tak minulý rok zobrali na históriu 90 ľudí a zapísalo sa len 40 Takže by tam šanca možno bola...
ono ti to poslu postou vysledok odvolania. mne to prislo niekedy uf ani neviem kedy.. tusim nejako zaciatkom jula to bolo? ale urcite si odvolanie podaj za to nic nedas. a historia je tazka si si toho vedomy ze?
no teda. kvoli tebe som vyhrabal tie listy co mi dosli takze rozhodnutie ci som alebo nejsom prijaty odoslali 30 juna. tam poslali na oba odbory ci som prijaty alebo neprijaty. a poslali aj list a pozvanku na zapis (zapis je na zaciatku septembra), potom som poslal odvolanie na ten odbor co ma nezobrali a odpoved poslali 26 jula. ked ta zoberu tak ti dojde list a tam potom budes muset posielat peniaze aby ti mali za co vyrobit index + fotky svoje
prijimacky som robil nejak 14 juna minuly rok cize dost rychlo poslali odpoved. a to aj najdes nejak buduci tyzden na stranke filozofickej koho prijali na aky odbor tam to bude pekne rozpisane. a chodim na andragogiku
Ja som mal tiež prihlášku na 2 odbory /história, archeológia/ Po teste som si myslel, že mi sadol ale keď som videl výsledok /220 bodov :/ / tak už viem, že mi nesadol... Prihlášky mám aj v TT, NR a PO ale žiadna odpoveď zatiaľ.. všetko až koncom júna
Na odvolanie je nejaký stanovený formulár, alebo to treba napísať podľa seba? A píšu sa tam aj také veci, že prečo by som tam mal študovať at´d? /lebo v Brne je vypísaných asi 10 vecí, ktoré môžu byť uvedené ako dôvody odvolania - napr aj taká volovina, že "rodinná tradícia" /.
no hej odvolanie tam musis napisat nejake take veci to si kukni vzor na gugli ja som mal 270 bodov a ma sotva zobrali aj na druhy odbor no takze sa asi budes muset rozlucit s fifuk
No ve´d presne... keby brali na moj odbor menej ludi tak už posielam teraz navratku na UKF Videl som to na archeológii... tam brali len 30 a nezobrali ma... Ale som rád, že budem v BA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
ono je aj blbé že v podstate sa človek nemá z čoho na to nejak pripraviť..
tá otázka ohľadom histórie geografických celkov tam bola včera, v teste A1
A inak ako to robili? to 1 odpoveď = 10 bodov alebo ako?
A teraz to asi začiatkom júla nebude, keď začiatkom júla sa dozviem len výsledok či som prijatý/neprijatý... Nejak im to trvá na všetkých školách...
Ty si na histórii?
Na odvolanie je nejaký stanovený formulár, alebo to treba napísať podľa seba? A píšu sa tam aj také veci, že prečo by som tam mal študovať at´d? /lebo v Brne je vypísaných asi 10 vecí, ktoré môžu byť uvedené ako dôvody odvolania - napr aj taká volovina, že "rodinná tradícia" /.
Inak dik za info
@nikoll92 zobrali na odbor história .. archeológia nevydala no