tak oficiálne sú skutočne až 30.júna,ale pokiaľ si spočítaš body všetkých ľudí v tvojom odbore(nie pri každom je to také prehľadné ako pri mojom),zistíš svoje poradie a teda či si sa zmestil do počtu.
Ale to sa nedá ani vypočítať z hentoho čo tam dali Veď z toho nikto nevie, kto ide na aký odbor na môj sa odbor sa prihlásilo 199 ľudí a podĺa môjho výsledku čakám, že skončím tak 195
ale aj tie neoficiálne onéé..vývesky sa môžu pomeniť nie?? Keď sa potom ešte pripočítajú tí, čo robili náhradný termín.....Dúfam, že v mojom odbore už nikto nepribudne na tej listine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a by the way... trpezlivosť ruže prináša.... a prosím ťa nepovedz, že chceš psychológiu alebo andragogiku
» www.fphil.uniba.sk/index.php?id=67...
napríklad ja to číslo neviem
Prajem veľa trpezlivosti
Ja som mala výhodu,že som mala ešte špecifické testy,tak už viem výsledok.
Aký si mal odbor?
Tam ich bolo dosť takých,čo mali málo bodov a od 300 do 400,čo 400 malo všade len zopár ľudí,to boli tí dobrí.
Ale aj po 300 sa tam isto dostanú.
A moc sa nesťažujte ja som si dal prihlášky na 4 školy a 6 odborov a neviem ešte ani o jednom absolútne nič