Ja neviem ci som jediny, ale vsade kam pozriem vidim "vzrusujuce" fotky od jedneho nemenovaneho uzivatela... Cely birdz je zaplaveny novinkami zo sveta homosexualov. Nic proti nim nemam, ale kukat sa na fotky muzskych zadkov, muzov v roznych polohach, kt
nemenovaného užívateľa tak toto ma pobavilo povedz to celý birdz vie o koho ide, aj keď ja sa nesťažujem, jeho obrázky zbožňujem má evidentne fakt dobrý vkus
kliknem na foto, prvá strana, ok jedna fotka bozkávajúcich sa chlapov, kliknem na druhú, tretiu, štvrtú, piatu a čuduj sa svete žiadna a takmer žiadny chlap...tak ako nechápem o čom?
Jednoducho nic ine nezostava, len to ignorovat. Kazdy tu spamuje nejake tie svoje masakre. Niekto to berie a niekomu trhaju na nerv. Ja tie niesom zvedavy na "zajove slecny" .
@princessnini ta sekcia fotky bol iba priklad kde mozes najst nieco, preto nechapes o com... ale kam som dnes nazrel, vzdy som mal to stastie stretnut sa s prezentaciou osoby nemenovaneho uzivatela
momentálne som narátal dokopy 6 fotiek na 6tich stranách foto "aktov" od králika30 čo nieje veľa. ďalej sa mi nechcelo listovať. ale občas to už vážne preháňa a spamuje tu svoje "nádherne" série fotiek. určite by sa mohol niekedy kľudniť.
a vam sa prijemne neprebudza pri rannom pohlade na takych panov? ja som vzdy rad, ked mi @hnisavica , @pubertslatinocelny , alebo @hajzelbaba hned z rana vrhnu taketo nieco na moj birdz
ale tak podla mna to je to iste, jak ked si chlapi davaju zeny, ne? a zas, podla mna si ho nemusis pozerat, ak nechces, mi nevrav, ze si pozeras kazdu fotku, co si tam ludia vycapia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov