Zdravím, mám otázku ako by som mal zapojiť filter HAILEA HL-BT200, pre vás som ho i odfotil, mohli by ste mi napísať spravné poradie týchto dielov-lebo keď ho ponorím tak mi nejdú z neho bublinky-neokysličuje...,nič viac v obale nebolo, 1.-filter , 2-koli
Na 1 pripojíš 6, na ten výtrtok hore na čísle 6 dáš hadičku von z akvária, tak aby ten koniec hadičky nebol ponorený pod vodou. To ti stačí. Ak chceš, môžeš dať koleno, (číslo 2 alebo 4, malo by to byť jedno) a potom môžeš dať 3, čo je rozstrekovacia rampa, nie na okysličovanie, slúži na to aby bol rozložený prúd po väčšej dĺžke akvária. Na koniec rampy (č. 3) dáš záslepku, číslo 9.
@cvirik888@5 A zvláštny cuplík č.8 reguluje koľko vzduchu pôjde cez hadičku. Ale vzduchovanie (hadičku) nemusíš zapájať, potom vynecháš diel č. 6. Ale rampu nastav tak, aby mierne čerila hladinu, aby sa hladina vody v akva pohybovala (nie aby fŕkala) a bude to v pohode.
nechce sa mi čítať komenty, ale pravdepodobne majú všetci pravdu.
Len možno upozorním na chyby - von z vody musí vytŕčať hadička, nemusí na jej konci byť nič, no môže - v tom prípade skontroluj, či regulátor na konci nie je úplne priškrtený. Ak aj tak nefunguje, skontroluj, či vôbec tlačí vodu, ak nie, tak je chyba vnútri stroja (alebo si ho nezapojil ). Pri vyfukovaní bubliniek je úplne jedno aký máš koniec, nemusí tam byť nič, len 6ka musí ostať a na nej je napichnutá hadička (7). Posledná možnosť je už len reklamácia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
hadičku by si nemal potrebovať , pripevniš zapojiš do elektriky a pustiš
Na 1 pripojíš 6, na ten výtrtok hore na čísle 6 dáš hadičku von z akvária, tak aby ten koniec hadičky nebol ponorený pod vodou. To ti stačí. Ak chceš, môžeš dať koleno, (číslo 2 alebo 4, malo by to byť jedno) a potom môžeš dať 3, čo je rozstrekovacia rampa, nie na okysličovanie, slúži na to aby bol rozložený prúd po väčšej dĺžke akvária. Na koniec rampy (č. 3) dáš záslepku, číslo 9.
Len možno upozorním na chyby - von z vody musí vytŕčať hadička, nemusí na jej konci byť nič, no môže - v tom prípade skontroluj, či regulátor na konci nie je úplne priškrtený. Ak aj tak nefunguje, skontroluj, či vôbec tlačí vodu, ak nie, tak je chyba vnútri stroja (alebo si ho nezapojil ). Pri vyfukovaní bubliniek je úplne jedno aký máš koniec, nemusí tam byť nič, len 6ka musí ostať a na nej je napichnutá hadička (7). Posledná možnosť je už len reklamácia.