Urobila som si náušnice, normálne som ich upiekla..ale časť z nich odpadla... dalo by sa to tam pripevniť a zapiecť znovu?.. nepoškodím tamto ked to bude piecť 2x?
Fimo obsahuje chemikálie, ktoré by sa nemali uvolniť, pokiaľ pečieš podľa návodu teda predpísané stupne a predpísaný čas... dlhšie by sa to piecť nemalo, tak asi ani dvakrát nebude najvhodnejšie
@alysia Nie je moc dobré piecť to v plynovej rúre - robila som to tak s nevlastnou sestrou a zhorelo nám to. Doma mám elektrickú a nikdy nebol problém. Myslím, že je tam aj napísané, že je to len do elektrickej
@alysia Skús to. Vezmi si menší kúsok fima, taký, ktorého ti nebude ľúto, a vyskúšaj to na ňom...len ho strč do rúry na 150° na pol hodinu. Ak sa ti z toho spraví toto tak je to tou rúrou (toto sa podarilo mne, keď som to robila prvýkrát...a také pekné to bolo predtým!:/)
Ahoj, existuje liquid fimo- lepidlo špeciálne na fimo, respektíve aj na neupečené fimo môžeš privpevniť na už upečené, je to dobrá vec, dá sa to kúpiť v hocijakom eshope...
A ešte tu píšete, že nemáte elektrické rúry.... počula som, že niekto to pečie aj v mikrovlnke či dokonca vo vode že to varí a je to také ako keď to upečiete, takže treba skúsiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
om nom nom om nom !
@alysia Nie je moc dobré piecť to v plynovej rúre - robila som to tak s nevlastnou sestrou a zhorelo nám to. Doma mám elektrickú a nikdy nebol problém. Myslím, že je tam aj napísané, že je to len do elektrickej
tak je to tou rúrou (toto sa podarilo mne, keď som to robila prvýkrát...a také pekné to bolo predtým!:/)