v poslednej dobe ma viac ako len zaujalo alebo inspirovala taka haluz ako je tocenie s poi alebo fireshow xem sa opýtat či s tým niekto má nejaké bytostné skúsenosti...kede by som rada presla aj k realizacii rada by som si to aj vyrobila zo
mila deti zahravat sa s ohnom je nebezpecne.mozete mat z toho rano na posteli zlty flak(aspon u nas v cine je taka povera ze ked sa dieta zahrava s ohnom tak sa v noci pocika).preto radsej ked chcete si nieco pripalit ohnom tak o to poziadajte svojich rodicov.
@hippieelba Moja spolužiačka a venuje sa tomu už pár rokov a ide jej to výborne,aj na stužkovej točila,ale ohňom nie,lebo vedenie hotelu nepovolilo,tak iba tými farebnými svietiacimi guľami.Ale ohňom točila minulý týždeň na ozvenách.Ide jej to super!
no..ja som s tym zacala robit...ale ja som v sermiarskej skupine, ktora robi aj ohnove show..cize to je taka bokovka...a...stacia ti na zaciatok ponozky ....pancuchce, do ktorych dat povedzme ryzu.. ...ale inak..sak..kup si retaze... ...fakt neni tazke vyrobit si poiky...
@freedomko si taky mily, az to boli....nie je dôlezite ako dlho to robia....ked ich to bavi a ide im to, tak je jasne, ze sa v tom aj trochu vyznaju a vedia o tom nieco
@feerinko som nepovedal ze ako dlho ale kolko krat cize som nebol daleko od pravdy
a pochybujem ze za 2mesiace ste profi ked ste 5x trenovali
@nightillusion nebolo to mierene ako urazka a feerinko to ani tak nepochopil...
len som chcel POVEDAT ze SU TU AJ SKUSENEJSI AKO oni dvaja co boli 5x na treningu ZA 2mesiace... napr. toci kazdy den na luke a trenuje aby to dostal do ruk...ale to je fuk.. ak mas potrebu pindat nech sa paci
a odporucam google.. na fire show tam toho je strasne vela a daju sa najst aj na youtube techniky... alebo na niektorich strankach skupin tiez a aj kontakty na nich... staci napisat len mail alebo na icq... su dost ochotny (z vlastnej skusenosti).. popripade sa dohodnut a dojst pozret to odporucam... nazivo je to lepsie ako video..
@freedomko nebol ale tak dobre vies sak sme otom kecali a trenoval som aj pomimo ale ako neni tazke sa to naucit , a definuj profi ... ako som total zaciatocnik , ale vacsinou sa ohnovka robi s cca 5timi zakladnymi prvkami ...
btw pochopil som to -.-"
A hej na YT su komplet kurzy nahrate ale lepsie je vidno nazivo
hehe tu stranku www.poi.sk robi jeden kamos a venuje sa tomu a tiez zonglovaniu.. ja som to este neskusala ale stretla som par ludi, co sa tomu venuju a velmi ma to fascinuje ktovie mozno niekedy vyskusam aj ja
Ahojte všetci... ja už točím s fire poi nejaký ten piaty rok a kedže tu máte tému fire poi tak som rada že sú tu nejaký ľudia čo sa o toto zaujímajú.Mám za sebou už strašne veľa ,,odtočených´´ kurzov akcií a iných dalších podujatí tak ak by ste mali ohľadom tohto akékoľvek otázky mohla by som vám pomôcť či dokonca učiť vás.Ak chcete vedieť viac napíšte mi na 696Fire_Lady696@azet.sk.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
je to moj prazdninovy zavezok nespopolnit sa a naucit sa to tak efektne robit /točit
» poi.sk/... odporucam
@Majlitko poi.sk skus tam je to volna skupina trenuju v medickej a ohladne infa vpohode stranka , inak na vyrobu POI si pozri wikipediu
Neviem ale viac ma fascinuje tocenie s firestaff ako s firepoi
Kazdopadne co sa tyka veci na ohnovku ... kupuj radsej v zahranici lebo addams by som neodporucal ...
a pochybujem ze za 2mesiace ste profi ked ste 5x trenovali
@nightillusion nebolo to mierene ako urazka a feerinko to ani tak nepochopil...
len som chcel POVEDAT ze SU TU AJ SKUSENEJSI AKO oni dvaja co boli 5x na treningu ZA 2mesiace... napr. toci kazdy den na luke a trenuje aby to dostal do ruk...ale to je fuk.. ak mas potrebu pindat nech sa paci
a odporucam google.. na fire show tam toho je strasne vela a daju sa najst aj na youtube techniky... alebo na niektorich strankach skupin tiez a aj kontakty na nich... staci napisat len mail alebo na icq... su dost ochotny (z vlastnej skusenosti).. popripade sa dohodnut a dojst pozret to odporucam... nazivo je to lepsie ako video..
btw pochopil som to -.-"
A hej na YT su komplet kurzy nahrate ale lepsie je vidno nazivo
» www.homeofpoi.com
Je tam vsetko co potrebujes. Hlavne tutorialy na kazdy trick osobitne