kto z Vás odoberá tento časopis, alebo si aspoň taktiež ako ja číta ich internetové články?
Čo si o ňom myslíte? Zaujalo Vás niečo, niektorý článok? Inšpirovalo Vás to k nejakej tvorbe svojho projektu, start-upu?
Casopisy o uspechu. Priemerny citatel je cerstvy maturant, ktory ma svoju prvu pracu. Vo svojom maturantskom obleku oslovuje na ulici ludi a presviedca ich aky vyhodny pausal, alebo poistenie pre nich ma. Potom su to vacsinou ludia, majuci pocit, ze clanky im davaju drive a pozitivnu energiu. Ci uz sedia v kancelarii a robotou sa nepretrhnu, alebo sedia na wc a nemozu sa vysr...tlacit.
Pri čítaní tích článkov mám pocit, že som ich už niekde čítal. Ono to je asi tým, že takýchto blogov je plná riť.
Od roku 2006, 2007, či 2008 od kedy vyšla kniha The Secret, tak ten kto chcel tak sa zviezol na vlne motivačnej literatúry. A možno aj zarobil. Trvá do dnes, len vznikajú časopisy, blogy.
A navyše si si myslím, že človek, ktorý vie, čo chce, tak nemusí strácať, čas čítaním článkov a kníh, aby sa motivoval. Pretože v tej knihe nájde to, čo má už v sebe.
@samtord
Samozrejme ale ten časopis, ich články nie sú najmä o motivovaní... Sú to články, ktoré denne prinášajú množstvo informácií o ľuďoch, ktorý majú peniaze a vplyv, či štýl... Alebo v poslednej dome aj o zaujímavých začiatkoch či dokázaných start-upov... Máloktoré časipisy ti píšu o takých veciach... Ja poznám tak tento FC, potom Zisk Management, alebo aj Profit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Od roku 2006, 2007, či 2008 od kedy vyšla kniha The Secret, tak ten kto chcel tak sa zviezol na vlne motivačnej literatúry. A možno aj zarobil. Trvá do dnes, len vznikajú časopisy, blogy.
A navyše si si myslím, že človek, ktorý vie, čo chce, tak nemusí strácať, čas čítaním článkov a kníh, aby sa motivoval. Pretože v tej knihe nájde to, čo má už v sebe.
Samozrejme ale ten časopis, ich články nie sú najmä o motivovaní... Sú to články, ktoré denne prinášajú množstvo informácií o ľuďoch, ktorý majú peniaze a vplyv, či štýl... Alebo v poslednej dome aj o zaujímavých začiatkoch či dokázaných start-upov... Máloktoré časipisy ti píšu o takých veciach... Ja poznám tak tento FC, potom Zisk Management, alebo aj Profit...