noooo vies co ked praktikujes analny sex potom by ta neuspokojovali ostatní a v starobe by z toho mohol byt problem (posieranie sa) a to plati tak ako pre zeny aj pre muzov....
vedela som co to je a nikdy ma to nelakalo a ani najmenej teda...a s tou hlavou dietata...ehm.. trosku je rozdiel porodit dieta (pricom sa predpoklada ze par rokov bude zit po tvojom boku) a toto....
podla mna to nevyzera aztak zle.,.. ale samozrejme je t aj otazka dovery v partnera a vzajomnej dohody... jednoducho aby vcas prestal,keby to prilis bolelo alebo tak... ale kazdoapdne by som to nezavrhovala kym y som to neskusila...
rumova vila - poviem ti, ze ja svojmu partnerovi doverujem naozaj velmi velmi, napriklad aj co sa tyka sexu, ale hm...co ja viem...toto mi pride ako nieco neprirodzene a uz vobec nie vzrusujuce...to je cele...
ja to tiez nezavrhujem, ale ze by ma to nejako extra lakalo to neviem ci mozem povedat.ked sme sa o tom rozrpavali s partnerom nevyzeral velmi nadsene, teda, vobec , a tym padom to pre mna ahsne nechyba mi to ani nic aaj ked ot moze byt zaujimave, to nepopieram
Ja by som sa mozno nahovorit na to dala, len pre ten pocit skusit to, ze ake to je. Ale az o par rokov, teraz sa na to necitim. A samozrejme by to muselo byt s clovekom, ktoreho velmi dobre poznam, milujem a mam k nemu 100 % dôveru, s niekym cudzim nikdy.
rozhodne neznasam, ked nejaky chlap rozprava o tom aku bolest zazivaju zeny pri porode ... to ako keby som ti ja povedala, ze viem aka je to bolest ket ta niekto celou silou kopne medzi nohy ... kazda zena ma ine bolesti a iny prah znasania bolesti!
ehm ehm sranda lidicky... ja som to skusila a je to v pohode, uzila som si to .... nevravim ze je to moja oblubena praktika ale tak vyskusat treba vsetko nie? mozno budem vyzerat potom uz ako uplny uchyl ale mne je to jedno nikdy nehovor na nic ze fuj pokial to neskusis.. a co sa tyka toho mytu ze vagina potom ostane "roztahana" je uplna kravina.. a ze to je bolest a nie rozkos.. ked sa na to ide tak ako ma tak je to rozkos. ak nie tak bolest. ale dalo by sa to nazvat ako unikatna kombinacia rozkose a bolesti tolko moj nazor k tejto teme.
ako nelaka ma to a hlavne ked si predstavim ze mne sa tam ledva zmestia 2 prsty aj to musim byt prilis uvolnena a vzrusena no viete neskusene mlade masko
Ja by som sa na to nahoworila az ked by som mala wiac skusenosti...a len s tym kto ma skusenost..a pre niekohho to moze byt neprijemne a pre niekoho zas bozsky pocit..takze si myslim ze treba wyskusat wsetko..mame iba jeden ziwot nie??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
nie na toto by ma nenahovoril nikto..
btw: velke ruky niesu v tomto priapde vyhodou
len tak dalej
a skuste si o tom aj precitat,
nemusite o tom hned pisat podla toho ako to vyzera
Vyzerá to brutálne.. ...
pche, to nikdy
a porod je potom co? Hlava dieteta ma dvakrat to co ruka....
Som myslel ze sa o kunde bavime
Ale vyzera to fakt hrozivo
ja s mojou byvalou (chodili sme spolu 20 mesiacov) sme to skusili...velmi sa jej to pacilo a dosiahla vela orgazmov tymto sposobom...!!!