@jurito lyfegym je jedno z najdrahsich fitiek v strednej europe mal som tam pernamentku za 50 € / mesiac. Vo fitine stoji pernamentka 20 € mesiac neni to sice v Biskupiciach ale autom si tam za par min. Inak na dolnych honoch je dost vela posiliek za tescom je opkrem Lifegym este jedna posilka a pred teskom z druhej strany je dalsia. A potom jednu viem kusok za lidlom. ale ja by som odporucil bud fitin alebo fitup. to su velke zabehnute posilky a lacne, prvy krat si mozes vyskusat zadara.
@xxar3s a zabudol si dodat ze sa musis upisat na rok aby si to mal za 20e ...a ci chodis alebo nie tak ti to budu tahat z učtu ,úplne úžasné ....lifegym ma na 3 mesiace pernamentku za 90e ....čo je uplne parádna cena na BA .....a na mesiac maju 40e,čo je taká normálna bežná cena
@xxar3s a ešte ked typek povie,že chce Biskupice/Vrakuna,tak mu nebudem odporucat niečo,čo je totálne inde....a to,že autom si tam za x minut je super,ale nie každý má auto
@jurito sak ale to je kusok odtial slovanet neni moc daleko. nvm ako je to na 3 mesiace ale aj najdrahsie posilky su za menej ako lifegym, vyhoda lyfegym je zas ze tam mozes dojst aj o 4tej rano a bude to otvorene
@xxar3s ale fitup aj fitin su preto take lacne lebo sa musis zaviazat a budu ti tahat z uctu peniaze ci chodis alebo nie...a povedz mi teda lacnejšie fitko ako je LifeGym v celej BA ....viem asi len o dvoch,ale to su total staré a rozpadnuté fitká už..tu v devínskej mam bestfit a aj to je 45e ...bol by som rád keby si mi poradil dačo do 30e teda (bez viazanosti) ked hovoris ze lifegym za 40e je predražené
@emma27 ja som dlhe roky chodil do vassalgymu na vrakunskom namesti plati sa za vstup neexistuje permanentka ale asi najlepsia kvalita. v lifegyme som bol len raz v zivote a nikdy viac, male nic tam poriadne nieje. a isty cas som chodil do xfitnessu, kusok od pentagonu, ta je tiez v pohode. ak chces cvicit hlavne na strojoch tak vassal ich ma kvalitnejsie ako xfitness.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov