ahoj, chcem sa spýtať aký máte nazor na trenovanie ráno ? nemyslím tým na lačno ale neake rýchle ranajky s proteinom a potom isť cvičiť, dá sa odcvičiť ráno tak ako aj večer? cvičím už dlhšiu dobu ale len večer a chcel by som vyskušať ranné treningy, dik
Ako hovori mudry @method my s priatelom vstavame o 7mej, najeme sa okolo 9tej a do posilky sa dostaneme cca okolo 12tej co ale stale povazujeme za rwno, kedze mame za sebou len ranajky mne pride prave vtedy najidealnejsi cas... ked chodime poobede tak sa citim polozdochnuta uz
Mne to vyhovovalo nevidel som ziadny rozdiel.
V UK mali non-stop fitness a ked sa mi nedalo spat tak o 2:30 v noci som sa tam vybral a dal novy osobny rekord na benche.
ja viem chodit iba rano, dlho som chodila hned na 6.00 na otvorenie a odtial rovno do prace a bolo to super. poobede neviem chodit hrozne ma to nebavi a uplne trpim
a toje dovod preco som teraz tucna a nechodim vobec, lebo v tejto praci musim byt uz o 7 a nestiham to
vdaka všetkým za odpovede, a taká otazka pre fitnesákov, čo vravíte na treningovu rutinu 3+1, ( za 3 dni odcvičene cele telo) da sa to uregenerovať? alebo je lepší znamejší 2+1?
@jakub777 to je uz naozaj individualne.
Kazdy regeneruje inak.
Cim viac testosteronu mas tym rychlejsie zregenerujes.
3+1 mi ale pride prijatelny aj pre "priemer", podla mna to uregenujes.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
V UK mali non-stop fitness a ked sa mi nedalo spat tak o 2:30 v noci som sa tam vybral a dal novy osobny rekord na benche.
a ja sice rano vladzem napr kardio lepsie, ale po cviceni sa mi neprekonatelne chce nazrat a zaspat, takze rano ma to uplne vyradi na celz den
a toje dovod preco som teraz tucna a nechodim vobec, lebo v tejto praci musim byt uz o 7 a nestiham to
Kazdy regeneruje inak.
Cim viac testosteronu mas tym rychlejsie zregenerujes.
3+1 mi ale pride prijatelny aj pre "priemer", podla mna to uregenujes.