Chodi tu niekdo z vas pravidelne do fitka? (prepokladam ze hej
Mna by zaujimalo preco tam chodite, aa po akej dobe ste si vsimly zmeny na sebe...
(narastli ti svaly, schudol/la si, a tak...)
ja tam chcem chodit hlavne koli nadobudnutiu akeho-takeh
@1 pizzeria bezzinka? dlho sa tam nacakas na pizzu
bola som v posilke 2x, ale to vstupne co chcu 105 na neurcity cas, sa mi zdalo strasne moc...musis sa tomu fakt pravidelne venovat, nezabudni strecing a hned sa osporchovat, aby si nenachladol
preto sme na vianoce dostali bicykel dnes som prvykrat tahala, a budem kazdy den
ku energytyckam, ako chces, len mne sa to zdaju vyhodene peniaze, za jednu tycku das aj 20 kacek (0.66Eur):/
@5 cvičil som v kuse...silovo som napredoval, ale stagnácia trvala cca rok a za ten čas som nabral toľko čo za prvý mesiac...ale sila sa mi viac ako zdvojnásobila...
Ach fitko...to bolo také príjemné trávenie času s kamoškami....z posilňovni bol skvelý najmä spinning to je bobmaa!! Chodievala som..ale nikdy nie s nejakým plánom áno musíš schudnúť alebo spevniť...ak ma to bavilo a chcela som-šla som...
Preco? pre osobny pocit,ze nieco robim a potrebujem zhodit par kilov a vytvarovat svalstvo
Dolnky? No proteinove tycinky su fajn,su dost drahe ale su dobre. PO treningu je dobre dat si sacharidovy alebo proteinovy napoj,ci uz potrebujes zregenerovat svalstvo,aby si nemal svalovku,alebo len dodat energiu.
Dobre je mat system a cvicit pravidelne,prve vysledky ocakavaj tak po mesiaci a pol pri 3 treningoch do tyzdna.
z posilovania samotneho nenaberes ani kilo, musis vela vela chalit ak chces nabrat a pak transformovat tie tuky do svalov...ja chodim do posilky kvoli dobremu pocitu, nie aby som si zmenil cely stravny listok a vyzeral jak nasypana obluda..
zahoď všetky muscle and fitness(fiction) časopisy v okolí, neriaď sa nimi, hovadina. nájdi si nejaký schopný program, skús HST alebo GVT. gvt na začiatok určite nie, nebudeš vedieť ani rozprávať keď sa vrátiš domov alebo by bolo vhodné na začiatok hodiť nejakú silovku nech si neni pri objemovkách ako chuj s prázdnou tyčkou napr poliquinove 4-5% riešenie. treba odskúšať, niečo ti sadne.
teraz k žraniu: keďže nemáš akosi problém z váhou, tak ti poradím jedno. žer veľa, žer všetko, veľa masa, veľa všetkého, aj psove granole. keď posiluješ nepoznáš brata sestru mamu ani psa. proste veľkovykrm!!!! buď obžer!!! proste: » new.biomag.sk/show_article.ph...
pra tých čo majú problém schudnúť, nech mi napíšu, za pivko vám poradím veľkú zmenu váhy za mesiac
nom... každá sféra posilovania je obsiahla na štyri biblie, pričom bolo aspoň 923840923 napísaných
ja som aj rozmyšlala nad cvičenim ale ja a cvičiť a navyše nemam s kym takže tak... a asi by som sa nedokazala pravidelne nutiť tak by to boli vyhodene prachy
Do fitka nechodím, ale sa aktívne venujem karate... keď máš tréning niekedy aj 5x za týždeň a sobotu súťaž, tak na fitko ani nemám čas, ak chcem, aby som sa ako-tak učila xD
do fitka chodim 3x do tyzdna a zmeny na mne boli asi po 2 mesiacoch take pevnejsie svali tvarovanejsie...a podla mna tie tycinky... no mozes si dat ale moc to nepocitis... len pred cvicenim asi 2 hodiny nejedz lebo potom sa tazko cvici
ked si vychudnuty newem kolko mas kil dajme tomu ze 60 ked priberies 20 kg a popritom bdues na sebe makat za 2 - 5 rokow si slusne vymakany .. to je wse
Poradí mi niekto, kto má skusenosti s bežeckými trnažermi? Chcem ho kupiť, no nechcem veľa investovať. Motorove su všetky velmi drahe a magnetické neviem ako funguju, či má zmysel ich kupovat. Prosím, ozvite sa niekto, kto sa tomu rozumie alebo ich aspon vyskušal. ja som este nevyskusala nijaky. DAKUJEM
Pozývam všetkých čo posilujú na najlepšie diskusné forum www.bodybuilding-forum.sk . Naši odborníci / moderatori , odborní poradcovia , osobní treneri , majstri slovenska,europy ako aj majstrer sveta v kulturistike su vam pripravení odborne pomoct alebo poradit vo všetkom , čo súvisí s cvičením ... Pridajte sa k nám , nebudete lutovat ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
viem vela otazok, ale chcel by som zacat cvicit, tak sa informujem
bola som v posilke 2x, ale to vstupne co chcu 105 na neurcity cas, sa mi zdalo strasne moc...musis sa tomu fakt pravidelne venovat, nezabudni strecing a hned sa osporchovat, aby si nenachladol
preto sme na vianoce dostali bicykel dnes som prvykrat tahala, a budem kazdy den
ku energytyckam, ako chces, len mne sa to zdaju vyhodene peniaze, za jednu tycku das aj 20 kacek (0.66Eur):/
a ta bezzinka asi viem kde je..tam pri SEAT-e, OMV-ke nie??
neviem, ako funguju tie tycinkky, kukni gugl
sama by som sa chodit hanbila, bolo by mi trapne
Dolnky? No proteinove tycinky su fajn,su dost drahe ale su dobre. PO treningu je dobre dat si sacharidovy alebo proteinovy napoj,ci uz potrebujes zregenerovat svalstvo,aby si nemal svalovku,alebo len dodat energiu.
Dobre je mat system a cvicit pravidelne,prve vysledky ocakavaj tak po mesiaci a pol pri 3 treningoch do tyzdna.
zahoď všetky muscle and fitness(fiction) časopisy v okolí, neriaď sa nimi, hovadina. nájdi si nejaký schopný program, skús HST alebo GVT. gvt na začiatok určite nie, nebudeš vedieť ani rozprávať keď sa vrátiš domov alebo by bolo vhodné na začiatok hodiť nejakú silovku nech si neni pri objemovkách ako chuj s prázdnou tyčkou napr poliquinove 4-5% riešenie. treba odskúšať, niečo ti sadne.
teraz k žraniu: keďže nemáš akosi problém z váhou, tak ti poradím jedno. žer veľa, žer všetko, veľa masa, veľa všetkého, aj psove granole. keď posiluješ nepoznáš brata sestru mamu ani psa. proste veľkovykrm!!!! buď obžer!!! proste: » new.biomag.sk/show_article.ph...
pra tých čo majú problém schudnúť, nech mi napíšu, za pivko vám poradím veľkú zmenu váhy za mesiac
nom... každá sféra posilovania je obsiahla na štyri biblie, pričom bolo aspoň 923840923 napísaných
» new.biomag.sk/search.php...
ja som hlavne teoretik tak ma zas neberte jak trenera profesionálneho