už nejaký čas cvičím kde-tu Fitness Blender videá a tak ma zaujímalo či je medzi vami tiež niekto taký, ochotný podeliť sa o svoje skúsenosti. Napríklad ktoré videá ste cvičili, ako dlho, či ste boli spokojní, ako vám to šlo, aké zmeny ste
ja cvičím s fitness blender ...cviky väčšinou na zadok a stehna a som bars spokojná ...a sem tam quiet workouts ked si v noci trocha pocvicim
ako sem tam nadavam ze to boli jak svina ale mam velmi rada ten kanal maju aj videa s radami a tak
Ja tiez cvicim podla ich videi
Zvyknem robit podla toho kedy sa mi ako chce..davnejsie ked som mala trochu lepsiu kondicku som davala tie hiit work outy a zvykla som aj toto burn 1000 calories a to je masaker, na druhy den ma bolelo cele telo, ale bola som spokojna
A teraz zase zacinam po dlhsej dobe, davam si bud nieco 10 minutove na brucho alebo 100 squats challenge, alebo take ze brazilian butt ale vtedy ked som to robila intenzivne (skoro kazdy den), tak som videla zmenu, ze sa mi proste spevnilo telo
ja si sem-tam zacvičím dnes som si dala 1000 calorie burn. Už som predtým robila asi 2 ďalšie 1000 calories, ale toto bol najväčší masaker. Ale pocit po tom,čo som o dokázala odcvičiť sa nedá popísať. Bola som úplne mokrá, muselasom sa komplet celá prezliecť aj so spodným prádlom,ale stálo to za to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
ako sem tam nadavam ze to boli jak svina ale mam velmi rada ten kanal maju aj videa s radami a tak
Zvyknem robit podla toho kedy sa mi ako chce..davnejsie ked som mala trochu lepsiu kondicku som davala tie hiit work outy a zvykla som aj toto burn 1000 calories a to je masaker, na druhy den ma bolelo cele telo, ale bola som spokojna
A teraz zase zacinam po dlhsej dobe, davam si bud nieco 10 minutove na brucho alebo 100 squats challenge, alebo take ze brazilian butt ale vtedy ked som to robila intenzivne (skoro kazdy den), tak som videla zmenu, ze sa mi proste spevnilo telo