Jáj... dneska som bola vo fitku na hodinku... v KE je jedno nové iba pre ženy.Je super som prešla všetky tie stroje jak bicykel,stepper,orbit track,jaaaaaaaaaaaj úžasne prepáčte trošku od veci ale je to super a cítim sa ako vyšťavený pomaranč.
Preco kkt? Ti nikto nepovedal ze tomu stroju sa musis venovat urcity cas??? Nie ze teraz si sadnem 5 min bicykel, 5 min steper... to je ako keby som prisiel do posilky 2krat vyltacil cinku na benchpresse, potom na kazdej ruke zdvihol 2-3krat jednorucku atd... To co z toho mas? Hovno. Sa nauc hlavne cvicit, nech ti niekto poradi nejaky plan lebo takto zbytocne vyhadzujes prachy alebo si dojebes cele telo.
No tak skus porozmyslat a pochopis ze do fitka sa chodi zamerne s urcitym planom nie ze za hodku pobeham vsetko co tam je... Ale sak kludne rob kraviny aj nadalej a zbytocne vyhazduj peniaze a aj tak to nebude mat ziadny efekt... I DONT FUCKING CARE Komu niet rady tomu niet pomoci
@9 no vsak dobre a aby si vedel ta mame aj trenerku a ona vie čo robi... vies co akoze nechapem jak mozu taku ludia ako ty existovat co maju nazor na to a ani to nepochopili
A ja nechapem ako niekto moze chodit do fitka len pobehat si stroje Ked si chces zlepsit kondicku tak musis nejaky cas tomu stroju/aktivite obetovat a urcite to nie je 5min.... Kludne si rob co chces ja sa nestaram... Ale ked chces aj nieco dosiahnut a zlepsit si kondicku tak pekne za tou trenerkou chod nech ti spravi nejaky plan a uvidis ze potom tam prides na hodku dve a prejdes tak 1-2 stroje... Jediny pripad ked pobehas vsetky stroje je, ze si tam bola prvykrat a nech si ich "vyskusas" ale to nema s cvicenim ako takym nic spolocne... Ale kludne si stale hovor svoje dokolecka a kasli na to, lebo ja som nikdy nebol vo fitkum nechodil do posilky...
Bobuska - boze, co sa hned hadas ?...súhlasíám s Chavezom, si znicis telo a vyhodis peniaze, a este akoze 13 rocna holka a do fitka chodi ? to kde sme ?..preboha a naco ti to je ? tebe staci sa chodit korculovat, bicyklovat.....a nie do fitka chodit
išla by som tam, kde ma nik nepozná a môžem si to finančne dovoliť... inak, keď poviem, že chcem si zacvičiť tak naši sa stavajú do pozoru a už sa posmievajú...takže neriešim...
@16 su mudry pretoze sa tomu asi uz dlho venuju...ja sa posilke venujem tiez uz aspon 4 roky a nechcem ti to podavat takym sposobom ako chavez ..on to mysli dobre len to musis pochopit tym ze zacnas stekat na niekoho hned nevyriesi porozumenie ale ho len zhorsi/dufam ze rozumies/...
ono je najlepsie mat naozaj plan...jeden tyden ruky/ale to ty nepotrebujes/..potom nohy...atd...no u teba by bolo lepsie ozaj tie korcule a bicykel..by sisa cudovala aka je to zataz ked to robis dlho a pomaha to viac ako taky orbitrek...
Dievca po prve si mladucka,a nepotrebujes sa driet v posilke, Ako tvoja vec,ale neviem ak ovyzeras,pravdepodobne ti zacne puberta a tvoje telo sa zmeni. Radsej chod na daky spinning,resp aerobick aby si neskysla. Stroje na formovanie postavy este nepotrebujes.
Ved sa porad s trenerkou. Ide o to,ze ten plan, ktroy ti poradi odbornik sa hodi na tvoju postavu a je vypracovany tak aby splnil ocakavania,teda preco do tej posilky ides? chces nabrat hmotu, schudnut, vyformovat sa... kazdy mame ine ocakavania...
Je super,ze sa zaujimas o fitko,ale este mas vazne cas...
opať som sa tu pobavil, hm v podstate chavez ma pravdu a bobuska je opatovný priklad toho ze niekto hovorí o veciach ktorým "pravdepodobne dostatočne" nerozumie.
Ja osobne chodím cvičiť a robil som niektorym ludom aj pláni...preto takáto odozva
ked cvicila s trenerkov tak neviem co ju tu buzerujete zato? podla mna super ze chodis do fitka bobuska len tak dalej. ja nepoznam nic viac sexi ako ked je zene vidiet triceps ... ostatne uz netreba ale triceps to je jak...
fitness su super, ja som si kupila nejake spalovace a proteiny z tejto stranky » www.fitnesclub.sk/... a rozmyslam aj nad strojmi,len to uz je vacsia investicia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ono je najlepsie mat naozaj plan...jeden tyden ruky/ale to ty nepotrebujes/..potom nohy...atd...no u teba by bolo lepsie ozaj tie korcule a bicykel..by sisa cudovala aka je to zataz ked to robis dlho a pomaha to viac ako taky orbitrek...
a ked si taka ,,macherka" v tom ty,tak sa pochval kolko na kazdom stroji cvicis?
Dievca po prve si mladucka,a nepotrebujes sa driet v posilke, Ako tvoja vec,ale neviem ak ovyzeras,pravdepodobne ti zacne puberta a tvoje telo sa zmeni. Radsej chod na daky spinning,resp aerobick aby si neskysla. Stroje na formovanie postavy este nepotrebujes.
Ved sa porad s trenerkou. Ide o to,ze ten plan, ktroy ti poradi odbornik sa hodi na tvoju postavu a je vypracovany tak aby splnil ocakavania,teda preco do tej posilky ides? chces nabrat hmotu, schudnut, vyformovat sa... kazdy mame ine ocakavania...
Je super,ze sa zaujimas o fitko,ale este mas vazne cas...
Ja osobne chodím cvičiť a robil som niektorym ludom aj pláni...preto takáto odozva