Moja matka sa dostava asi do vlny tretieho teroru lebo sa mi flaka po vonka namiesto toho aby sa aspon trochen starala o domacnost kalmita to je s nou....uz ma chytila maximalne nerva tak som poupratovala cely byt a navarila si...ale ved som este dieta
ako sorry ale v 18 rokoch vycitat mame ze chodi von...uz nie si dieta,kolki ludia sa v 18 staraju o seba sami...mama sa ma spravat ako mama, ty ako dospely clovek...tot moj nazor
tak prepac ale tvoja mam akoze nema pravo robit si co chce ona a nie to co chces TY??? no a co ze sisi sama navarila a poupratovala cely dom...co ty co nemaju jedneho rodica my slis ze tak flakaju ako TY??? spametaj sa konecne mne to co si napisala vyznelo strasne ale strasne smiesne...bycitaj vlastnej mame ze si robi co chce...ako keby bola tvoj otrok ze ty navar mi!!! spametaj sa alebo ako sa vravi u nas na vychode OBAČ ŠE!!!
@all vsetci co tu kydate, ze mama si moze robit co chce, mate pravdu, ale troska nerozlisujete. Nech si chodi s kamaratkami na kavu, nech chodi nakupovat, ale ked si chce dat pierc a tetovanie, este k tomu chce ist na metalovy koncert. Vezmite si ze vasa mama by sa tak spravala. By ste s nou sli po ulici, a ludia na vas by sa kukali ako na 2 pubertiacky. Podla mna by vam to nebolo jedno. Troska dostojnosti a elegancie.
@13 Ved moze, aj 10 rocne decko moze, aj ked mu to mama zakaze.....len si vezmi ako by si sa kukala na 10 rocne decko s piercom...tak isto ako na 40+ s cerstvym piercom, cerstvym tetovanim a este k tomu na metalovom koncerte
@flamerage@14 Ja som náhodou rada keď sa mamina vrhá do šialeností, je to lepšie než keď nervózne behá po dome a nadáva aký tu je bordel a čo všetko treba urobiť aj keď v skutočnosti sú to veci, ktoré naozaj robiť netreba...
A navyše keď robí šialenosti, tak má obvykle dobrú náladu a vtedy sa s ňou dá aj porozprávať
@flamarage co je na tom? ked je tak stastna, je dolezite sa pretvarovat stale na vazneho "dospeleho" a pri tom len prezivat? naco je taky zivot. Ja by som bol rad keby moj oco robil aj nieco ine okrem roboty
@15 Ved aj moja mama je uletena, ale ma svoje hranice. Aj ked uz mam 18, stale sa o mna stara. Pere mi, vari mi a pod. Samozrejme ze mi nenatiera chleba ked som hladny, ale obed a podobne mi vzdy spravi. Nevravim ze ma byt stale doma....najlepsia je zlata stredna cesta
@16 Asi ju to az tak nenaplna stastim ked si to zmyslela az v tomto veku
Ja si plne uvedomujem, o akej zmene je téma, lenže v @17 - ke si napísal všeobecne aplikovateľný princíp, ktorý sa mi ale nezdá príliš vhodný, nič viac, nič menej ...
S každého trochu ľudia by som povedal.Všetko čo ste tu napísali dokopy,a ešte trochu viac.Ak sa o teba stará aj napriek tomu že si takto lieta tak je všetko v poriadku a nemala bysa tým zaťažovať,ale vravieť si akú super mamu máš.Môj známy má rodičov čo sú asi fenomén.Už si chlapčisko aj s priateľkou stavajú dom,ale aj tak ho stále držia doma nikde ho púšťať nechcú a sami sú len v práci,alebo doma ani na tú po....picu nechodia!!
Aj mne osobne moja vlastná mama dokáže zavolať 15krát za deň.Áno 15kraát a to je priemer!!!
Ale ak ti neuvarí teda nikdy alebo len málokedy tak to prrrrrr.Ak ti všetko prácu v dome len necháva tak to prrrrrrr.Ak si s tebou nesadne a neporozpráva sa len tak o hocičom,alebo o niečom čo ťa trápi tak to prrrrrrr.A podobné veci!!!
Ale ak všetko toto máš a ona sa chodí baviť von so svojími ľudmi a ty zo svojími tak kde je kua problém!
Bud rada že máš v pohode mamu čo sa vie aj postarať a ešte si vo svojich rokoch dokáže poriadne vuhodiť s kopýtka.
Ak ťa nezanedbáva tak by sa takou mamou mala chváliť a nie tu klamentovať!!!
Ved asne ze nech sa ide bavit lae ench nerobi to co ja nemam rada ked opakuje po mne.....lebo ja uz mam pierc v oboci a tetovanie a teraz zrazu aj ona....a mojho maleho bvrata nechava vkuse so mnou doma aaaa ja sa nemozem v piatok nikam pohnut lebo ona je von...tak zase by sa mohlo skludnit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ty jej nemas pravo nic zakazovat...
Takýto typ mamy ? Prečo nie?
Moja sa zase v súčasnosti učí hrať počítačové hry Dokonca som ju nedávno nahovorila na UT 04
@0 Ty sa nicoho neboj, ju to coskoro prejde
Najlepšie bolo keď som minule na párty stretol mamu svojho kamaráta
Robím si piču, ale aj také sa stáva.
A navyše keď robí šialenosti, tak má obvykle dobrú náladu a vtedy sa s ňou dá aj porozprávať
@16 Asi ju to az tak nenaplna stastim ked si to zmyslela az v tomto veku
Takže je vlastne aj všeobecná zmena úplne neprípustná, veď čo už s tým, keď si to až teraz zmyslela ...
Ja si plne uvedomujem, o akej zmene je téma, lenže v @17 - ke si napísal všeobecne aplikovateľný princíp, ktorý sa mi ale nezdá príliš vhodný, nič viac, nič menej ...
Aj mne osobne moja vlastná mama dokáže zavolať 15krát za deň.Áno 15kraát a to je priemer!!!
Ale ak ti neuvarí teda nikdy alebo len málokedy tak to prrrrrr.Ak ti všetko prácu v dome len necháva tak to prrrrrrr.Ak si s tebou nesadne a neporozpráva sa len tak o hocičom,alebo o niečom čo ťa trápi tak to prrrrrrr.A podobné veci!!!
Ale ak všetko toto máš a ona sa chodí baviť von so svojími ľudmi a ty zo svojími tak kde je kua problém!
Bud rada že máš v pohode mamu čo sa vie aj postarať a ešte si vo svojich rokoch dokáže poriadne vuhodiť s kopýtka.
Ak ťa nezanedbáva tak by sa takou mamou mala chváliť a nie tu klamentovať!!!