Neviete náhodou či seriál FLASHFORWARD bude mať aj druhu sériu? Dosť som sa na tento serial namotala a počula som,že by mala byť aj druha séria, tak ma zaujíma, či bude aj druha séria?
ja som sa na neho tiež namotala a pozrela som si všetkých tuším 21 dielov z prvej série a tá posledná časť skončila tak bolo jasné, že vtedy mali na pláne ďalšiu, ale televízia abc či ako sa volá to zrušilla kvôli tomu že klesol počet sledujúcich..ale že vraj sa v apríli dozvieme niečo nové..možno nakoniec bude aj druhá aj tretia séria ak sa dohodnú
televizie rokuju o odkupeni prav, myslim ze bbc chce spravit pokracovanie, lebo ten serial ma velky potencial.. Aj ked neviem, ake to bude ked sa toho chyti ina telka... Ja to pozeravam na jojke, predtym som videl prvych 7 casti na iserialy, no tie ptm dostali ban ci co... No nejde mi do hlavy, ako mozu stupnovat napetie, a zapletku v kazdom dieli, ved to sa neda.. Kazdy diel zdvihnut latku o pol metra... Som asi v dvoch tretinach serialu tak som zvedavy, jak to bude pokracovat a jak to zakoncia... Fakt genialne.. Btw, vedeli ste, ze to je podla knihy? Maju ju na martinuse, najdite si to tam, abo cez google> martinus flash forward..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov