negflirtujem ...ani to neviem a keby som sa aj o nieco pokusila tak by to bolo maximalne trapne lebo by som vsetko posrala....ked niekto nieco so mnou chce mat nech sa on snazi !!ale vo vecsine pripadoch mu ani to nepomoze!!
Ale veľa ľudí v mojom okolí povedali, že kde prídem len flirtujem, v obchode, reštike bare s priateľmi proste že s každým. A teraz si to uvedomujem a veľmi ma to baví, ale zase všetci vedia, že ja proste len flirtujem, zrakom, slovami a tam to aj končí.
@acvd43xa7w lebo som brutalne ziarlivy clovek, ak by som mal dieva, no a s nou by niekto flirtoval , no a ona by tiez s niekym flirtovala, tak dotycneho zbijem a ju poslem do rici , tot vse
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
neflirtujem s cudzími osobami, najlepšie to je s frajerom ach, boli časy, boliii..
Akože, usmejem sa, keď sa mi niekto páči, nebránim sa prehodeniu pár slov, ale viac nič.
Ale veľa ľudí v mojom okolí povedali, že kde prídem len flirtujem, v obchode, reštike bare s priateľmi proste že s každým. A teraz si to uvedomujem a veľmi ma to baví, ale zase všetci vedia, že ja proste len flirtujem, zrakom, slovami a tam to aj končí.