Je tu nekto kto hrava floorbal?? chcel by som vedet ci uz nieje neskoro zapisat sa do nejakeho klubu ked mam 14, drevo niesom lebo som hraval predtym 8 rokov hokej a floorball mi ide zo skoleskeho kruzku asi najelspsie.... tak poradte
ahojky, ja floorbal nehravam, ale myslim ze tvoj vek je uplne v pohode na to aby si zacal hravat floorbal, alebo vklude aj daco ine. Len sup do toho, lebo o par rockov by mohli byt s tym problemy... Ja som nejak zaspala dobu a teraz ak sa dostanem do nejakeho klubu tak to bude asi velke stastie
ahojček, ja síce floorbal nehrávam, ale môj chalan áno a myslím že tvoj vek je úplne v pohode a pokial si predtým hrával hokej tak by si to mal určite skúsiť poznám pár chalanov, ktorí presedlali z hokeja na floorbal a sú skutočne dobrí tak ti držím palce...
Odkedy sa stal s Teba taký nafúkanec a obmedzenec???
On sa pýta s prosbou, keby si mal aspoň kúska zdravého rozumu tak by si sa mu snažil pomôcť. Ľudia sa obracajú na fórum aj z takéhoto dôvodu, s prosbou o radu.
Hanbím sa za Teba a to ťa nepoznám.
Neviem čo si tým chcel dokázať, ale zatiaľ len svoju hlúposť a sebeckosť.
Chod jednoznačne do toho, floorbal je supeeer hra, ja to sice teraz hravam iba pasivne ale vždy dam do toho cele srdce, takže neboj sa a skús - určite to bude v pohode..
Ja si myslim ze Floorball je super hra a mozes ju zacat hrat hocikedy a ked mas stastie a vsimnu si ta tak to mozes aj niekde dotiahnut. A ohladom tej florbalky ja si myslim ze dobra je exel Edge 3.0 ja ju mam a som spokojna.
jasne ja hram floorball uz 1 rok a je to paradna hra ja som stim zacal tiez ked som mal 14 a za rok som sa dostal az ku muzom to je najvisia liga na slovensku od podstate som extraligista takze nikdy stym nieje neskoro a odkial siii ? kludne napis aj mne na nick
Ja len ak sa tu niekto zaujima o floorball tak tento rok je zenskym majstrom Strikes Sered ktora pokazila vo finale Dragons BA 2:1 na zapasy. Jupííí . Uvidime ako to dopadne v muzskom finale kde sa stretnu Hurikan BA s Dragonsom BA. Co si myslite kto vyhra v muzskej extralige?
florbal je super hra a nezalezi kedy s tym zacnes.ja som zacal pred dvomi rokmi, hram druhu ligu a je to v pohode, uz sme si zahrali aj baraz o extraligu
dragon su dobry lebo si davaju zalezat na treningoch a dost prisny rezim tam je akoze dragons sa mozu porovnavat maximalne s ATU ... no a florko bieda som tam a fuj
no ja som bola v malackach ale na zenskom turnaji v nedelu a celkom usiel. A ohladom tej znacky si myslim ze exel je naj aspon ja som s nou zatial spokojna
no ja hram za FBC VSK FTVS Hurikan BA :o) a no dalo sa a nitra baby tak sa mi zda ze skoncili posledne alebo predposledne to som si nie celkom ista ale je to novy kader a maju tam dost mensie hracky ale ked vyrastu tak budu dobre si myslim :o)
No tak si mal prehovorit baby u vas nech idu do extraligy alebo mozes prist do BA to mas celkom blizko :o) v BA bude zopar kol tak mozes prist kuknut. A som zvedava koho by si povzbudzoval
to rubyrod: ja uz nehravam, ak hej, tak len s kamaratmi do telovcicne, ale nie profesionalne. hraval som dva roky, potom ma to omrzelo, bo sme mavali stereotypne treningy. a palicu nemam fatpipe, to viem urcite. mam nieco ine, lenze nevim co bo som ju celu zosuchal, teraz je krasna ciernobiela so stopami cervenej
tho si pis ze neco uhrajeme tuto sezonu.. nic ine nam ani nezostava...no pjekne sa to tu rozbehlo uvidime cez sezonu jak to tato diskusia pofici..K vyhre lig myslim ze ex vyhraju dragonsaci a zensku snad sered..bo Dragonsackam nefandim su trosku namyslene
trening usel, zabehali sme si, ale nic vynimocne, buduci stvrtek to uz bude ine, bude cepel.ma napadlo, ze bych ti na skusku mohel pozicat moju staru, nech vis ake to je se skutocnou hokejkou.
tak ked cichy odmitel pozvanku na pivo asi bude fakt chory...dnes snad ale pujde..ale kto nejde je nas jankus..zas je on chory zevraj..to je enco najprv zaf potom ja teraz jano a cichy to je v pc...
No tak je to tu.Zajtra sa zacina sezona florbalovim druholigistom..Prve kolo samozrejme vo florbalovom meste Malacky open_mouth:sobne sa favoritou povazujem novacika stars,seahorses(ak im neodisli ti nam znami hraci a asi dragons...prekvapit moze aj mlady chalani z deviskej.y ibk hrame zajtra s dragonsakmi a stars takze tazke zapasy.Vysledk napisem zajtra..FLORBALU ZDAR
no tak to je dobra blbost ja vladzem v pohode ale ta obrana je slaba tak nekedy musim zaskocit...lebo taky utocnik s takym prehladom musi zvladnut aj ine posty D
no kebych hral v druhom...tak to si rovno hodim.. sak s taku obranu Da ty keby si hral v 2 tak len goly dostavate a nikto by nedal..mi aspon davame to je rozdil D
awoojko,chod do tohoo....!!.floorball je supeer.. ..fakt....i ja si ho niekdy zahram na telige,heh.. ..pri nom sa nesmierne odreagujes...mas na to.. ..drzim palceky..
tak neznameho,,pre nasu cast neznameho druhy tym si myslim ze vedel zaco to mali...ale aj tak byl trener dnes nejak obzvlast nasrdeny..a pochybujem ze to bolo len tym jak sme trenovali lebo sme trenovali tak isto ako predtym..ze niekto nevi pochopit cviceni..toz iq kazdy dostane do vienka D
floorball je podla mna uplne super hra..az na t ze ked je silno odstrelena lopticka stipe to straasne moc,...hh toto su asi jedine nevihody...hh a shak naco to sem pisem??ani neviem jednoducho asi preto ze mam rada tento sport
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
103 komentov
mne sa osobne florball nepaci - mne sa paci skor hokejball
ale ak f. chces hrat tak hraj (aj profes.)
Vždy choď za tým, po čom túžiš.
Naozaj ťa zaujíma názor spoločnosti?
Kebyže Ti odpoviem takto, tak by si sa vzdal??
Nie, tvoj vek nie je vhodný. Určite by si ho nemal hrávať, mne je jedno či ťa baví a ide ti veľmi dobre. Ale uznaj si už na to dosť starý...
Tvoj príspevok je šokujúci..
Odkedy sa stal s Teba taký nafúkanec a obmedzenec???
On sa pýta s prosbou, keby si mal aspoň kúska zdravého rozumu tak by si sa mu snažil pomôcť. Ľudia sa obracajú na fórum aj z takéhoto dôvodu, s prosbou o radu.
Hanbím sa za Teba a to ťa nepoznám.
Neviem čo si tým chcel dokázať, ale zatiaľ len svoju hlúposť a sebeckosť.
dufam ze mi niekto poradite nejake dobre predajne floorballovych hokejok. U dlhsiu dobu hravam s hokejkou Focus a uznate ze to nie je bohvie co.
A neviete nieco o hokejke BLAST Grapper 2005
Diky moc
Dufam ze sa aj tu rozbehne hadka, teda diskusia o tom, ktora znacka je najlepsia, aj ked to vobec nerozhoduje aky je to hrac.
Ja som rozhodne za FATPIPE OR DIE!
nebol nahodou niekto pozret na turnaji v malackach, celkom fajn turnaj, co myslite?
s tou znackou to je len pre srandu, ale aj tak su fatpipe najlepsi.
bola si len pozret, alebo aj zahrat?
ja som hral za domacich, ale samozrejme v sobotu
Ano bola som aj hrat, a skoncili sme 3. a ty si bol kuknut aj v nedelu? a za koho hravas?
bol som pozret v nedelu, celkom dobry florbal sa hral, len si uz nepamatam poradie, za koho hravas ty?
ja hram za IBK MA, nam to moc nevyslo, skoncili sme piaty, ale mame kopu novych hracov, takze sa je na co vyhovorit.
navite nahodou ci hrala aj nitra a ak hej, kolkata skoncila, bo ja to nesledujem, ale som zvedavy
tak podla mna FatPipe robia jedni z najlepsich hokejok vobec, len sa dost lamu, nastastie uz mam objednanu novu cepe.
Ktoru palicu mas?
ak by to niekoho zaujimalo, tak nitra muzi ten turnaj vyhrali.
a holky boli predposledne, lebo posledne boli nase z IBK.
to smajly:
to je sialeny nazov pre klub , ale predpokladam ze to ma nieco spolocne s vysokou skolou, alebo sa mylim?
okrem toho hram druhu ligu, takze do extraligy sa az tak moc nevyznam, aspon zatial nie.
skoda ze sa extraliga nehra viac v malackach, hlavne zenska
mohlo by sa hrat aj cez tyzden, to by som urcite prisiel, kedze chodim do BA do skoly.
no a s tym fandenim, este uvidim kdo mi bude sympatickejsi
co ty, kam sa chodis vzdelavat?
inak na stavebnu chodi vacsina mojich spoluhracov, teda ak ich este nevyhodili .
to Necris:
ja mam cisto bielu palicu, staru fatpip wiz, ale nie je nad nu.
forbal hram snad 3roky, uz mame konecne aj trenera, takze dufam ze to tento rok niekam dotiahneme.
tho si pis ze neco uhrajeme tuto sezonu.. nic ine nam ani nezostava...no pjekne sa to tu rozbehlo uvidime cez sezonu jak to tato diskusia pofici..K vyhre lig myslim ze ex vyhraju dragonsaci a zensku snad sered..bo Dragonsackam nefandim su trosku namyslene
to vis ze budeme nakladat superom, halvne ked mi konecne dojde cepel, zavspominame na zaver minulej sezony.
vcera sme boli na treningu stars a teda nic moc, cekal sem vic.
kedy dolecis tu lepru ci co to mas, neni to ono ked nas ide von tak malo!!!
lamy su pre florbal
nevis co zas robil cichy, vcera nechcel ist na pivo, ze sa neciti dobre, asi je chory.
ale CICHY aby odmietol pozvanku na PIVO???
asi tu je malo florbalistov.
no rozhodne z IBK uz sme traja
nekomentuj a prispievaj castejsie
takze ibk vs dragons 8:4
ibk vs stars 7:8
dufam ze som si to zapamatal spravne, ak ne tak ma opravte.
zdravim florbalistou vseho druhu
nahodou v tej lige hraju dost dobry hraci, napr z dragons, lido, ibk..., a dokonca aj z gajar.
ma to celkom slusnu uroven, az na strasnych rozhodcov, ale ty su hrozny vsade
jak vyzeras po vcerajsku?
sewa hodo, ides dnes na trening?
kebyze nehras v prvom utoku, kde za tebou stoji taka obrana aka tam je, ale hral napr. v druhom, tak by som to este pochopil
take strasne keci, sak uvidime v piatok proti lanzhotu.
takze tym ze hrajemem v prvom spolu znamena, ze davame goly a zadne nedostavame.celkom optimisticka teoria, co povis?
ale ja to berem s nadhladom, treba si aj to uzivat(tazko na cvicisku, lahko...)
to vis, ked sa nekto hra s loptu a nepocuva, tak to potom tak dopadne, ze nevi co sa vlastne deje
nevadi, vyblaznime sa na hokeji , takze pocitame s tebou
poctivo pojdes v ramci klubu sa odreagovat na lad, povinne!!!
ale teraz vazne, neznasam rok 2008
a uz mam vybrate, pojdem do talianska, to je sice poloostrov, ale nevadiii
juchu 101, ideme na 200