Ľudia, ktorí flyssera rozoberajú a zakladajú o ňom diskusie, hádajú sa s ním a kade tade ho tagujú sú rovnako hlúpi ako on sám, keďže si neuvedomujú, že jemu vlastne ide presne o toto.
Bolo by to omnoho jednoduchšie, keby ste na jeho príspevky a fóra vôbec nereagovali, celkom ho ignorovali a v prípade offtopic fóra iba otagovali admina a hotovo...
@flysser@13 Myslím, ž veľa ľuďom je jasné, že máš z toho zrejme veľkú zábavku, tu ide asi skôr o to... ako to povedať jemne... keby mám dieťa a celý jeho život je o dennodennom trollovaní študentského portálu, tak ho utopím a zrovna ja by som túto vetu za normálnych okolností nikdy nevyslovil. V podstate je jasné, že si s tým začal potom ako tu pár tvojich úchvatných názorov zožalo "obdiv" a tak sa tu teraz hráš na kokota z povolania aby si si zachránil zvyšok sebaúcty. Toť moje posledné slová k tebe
čo já vím. Nepoznám ho osobne. Ale tak inak ho nejako extra nevnimam, nieje pre mna ničm extravagantný . hoci raz mi jedno forum ktoré som čitala utkvelo v pamäti, to bolo ked mal nejaky ten flak na zemi a tváril sa, že mu to nevadi. to mi prišlo nechutné, ale tak pri chalanoch z našej triedy to bol tiež docela priemer.
@gukol ja ti to neviem presne vysvetliť, ale proste každý živoších je dôležitý. napríklad pavúky aby zabíjali hmyz, žaby ako potrava pre bociany, lienky ako predátori vošiek
@flysser = na každého vieš povedať aspoň jednu pozitívnu vec, ale stále o komárovi nič . Máš prázdniny, nudíš sa doma za PC celý deň lebo tvoji priatelia žijú v inom paralelnom svete a snažíš sa tu byť vtipný a trollovať niekoho, lenže háčik je v tom že to hovno, ktoré ponúkaš papáš len ty sám
@flysser = tak to si trepol teraz najväčšiu somarinu akú si mohol tak to potom môže byť potravou aj pre teba ale to nieje jeho pozitívna vlastnosť čo robí si to zle pochopil? Potom aj ty môžeš mať pozitívnu vlastnosť že ty si potravou pre ľadového medveďa ale nie si. Skús to ešte raz
hmm kedysi som @flysser -a povazovala za normalneho chalana, ale neskor som si uvedomila ze koli jednemu normalnemu foru si nemozem urobit o cloveku obraz. zacala som si vsimat jeho komentare a ostatne fora, a mam ho coraz menej radsej
Keď sa tak pozerám na debatu o komárovi, nie som nejaký nerd, ale musím poznamenať, že na komároch sa robil výskum ohľadom prenosu exotických chorôb. To je celkom prínos
Podľa intenzity výskytu môžeme usúdiť, že sa nachádzame v blízkosti vody, čo sa týka hlavne lužných lesov.
A isto ste videli aj fotky komárov v jantári. Vďaka týmto nálezom sa mohla skúmať krv živočíchov, ktoré už vyhynuli... Takže treba iného živočícha vybrať
@sturmer aspoň napíš tag správne No!!! ja som nato čakal že konečne to niekto napíše namiesto neho pretože v Jurskom parku to bolo hneď na začiatku ale je to asi jediná vec
@gukol prepáč za to L no, ja som to neskôr čítal v knihe, v Jurskom Parku som tomu moc nechápal v tom veku a ešte sme sa to učili. Ale aj tie ochorenia sú zaujímavé.
Udržiava to stabilitu ekosystému, všetky živočíšne druhy sú navzájom prepojené. Komár môže napr. prenosom chorôb regulovať počet iného živočíšneho druhu a zároveň je aj potravou pre iné živočíchy, poprípade rastliny. Ekologické vysvetlenie.
Keď som ho tu prvý krát videla, tak sa mi zdal normálny, prídem tu po polroku a teraz z neho je... Ani nechcem povedať, čo (ach). Snaží sa byť vtipný, ale nedarí sa mu to.
no jo ale vysvetlovat svoju existenciu prip. prirovnavat sa ku komarovi mi pride fakt urovni fylssera....clovece ty sa spamataj kym sa da, je mi ta luto
podla mna je to uplny idiot, ja neviem naozaj co si ten chlapec o sebe mysli a preco sa sprava tak ako sa sprava ale jeho spravanie je rozhodne v spolocnosti neprijatelne a odmietane ale myslim ze v mladosti prezil akutnu depresivnu udalost ktora jeho pravy spankovy lalok porušila natolko ze jeho psychika po tejto postraumatickej udalosti bola nenavratne pozmenena
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
ale keď budeme zakladať takéto fóra bude ho to baviť ešte viac.
Bolo by to omnoho jednoduchšie, keby ste na jeho príspevky a fóra vôbec nereagovali, celkom ho ignorovali a v prípade offtopic fóra iba otagovali admina a hotovo...
a @8
je úbohý mimochodom
@c1602 že mám nepriateľov
presne tak dufam ze tu este dlho budes
alebo hej. Znamená to, že si dokázal, že si blbec.
ale toto myslím všeobecne na ten výrok, teba nepoznám
hmm kedysi som @flysser -a povazovala za normalneho chalana, ale neskor som si uvedomila ze koli jednemu normalnemu foru si nemozem urobit o cloveku obraz. zacala som si vsimat jeho komentare a ostatne fora, a mam ho coraz menej radsej
Podľa mňa sú tu aj pokazenejší.
@glukol
Keď sa tak pozerám na debatu o komárovi, nie som nejaký nerd, ale musím poznamenať, že na komároch sa robil výskum ohľadom prenosu exotických chorôb. To je celkom prínos
Podľa intenzity výskytu môžeme usúdiť, že sa nachádzame v blízkosti vody, čo sa týka hlavne lužných lesov.
A isto ste videli aj fotky komárov v jantári. Vďaka týmto nálezom sa mohla skúmať krv živočíchov, ktoré už vyhynuli... Takže treba iného živočícha vybrať
Udržiava to stabilitu ekosystému, všetky živočíšne druhy sú navzájom prepojené. Komár môže napr. prenosom chorôb regulovať počet iného živočíšneho druhu a zároveň je aj potravou pre iné živočíchy, poprípade rastliny. Ekologické vysvetlenie.
ale nie vo všetkom. nechce sa mito tu rozpisovať (ach) takže ho nechám tak
ale zaobarať sa niečím budem vtedy keď sa ma to bude týkať takže ľudia nechápem pre čo mu nadávate, ste potom sami rovnakí