Chcela by som si podať prihlášku na marketingovú komunikáciu a mala som v pláne aj návštevu prípravného kurzu, ale samozrejme, že som prešvihla termín a tak som chcela iba sa spýtať, či sa tam niekto chystá a ak áno, či by bol ochotný v skratke mi cez
@flemi bez urážky, prečo by som sa urážala? netvrdím, že tak veľmi, ale bola by som rada... a čo sa týka internetového spojenia - mala som s tým teraz menší problém... ale som rada, že sa našla aj jedna holka, čo mi ochotne poradila...
Na tamtie prijímačky je škoda sa vôbec nejako pripravovať, vážne, to sú vyhodené peniaze pretože tie skúšky su nehorázne ľahké, až by som povedala, že je to pomaly urážka intelektu.
tak to je uz mega blbost, ze ak si z gympla a ak si z tade a tade... kazda skola je ina, nie je gympel ako gympel, poznam par ludi z prijimacok ktori sa stazovali ze pre nich boli tazsie ako na inych skolach ( a tiez to boli nejaki ti jednotkari), poznam ludi ktori mali na strednej odbornej 3,4 a urobili tie prijimacky lepsie ako jednotkari gymplaci...tzn. netreba sa biflit a vsetko ide lahko
No, zatial tu čítam že UCM nie je škola, že to je naprd a podobne. Ale nikto zatial nenapísal nič konkrétne, tak mám z toho zmiešané pocity. Nehnevajte sa na mňa prosím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
veď tá škola je
...kazdopadne tie pripravaky su zbytocnost