@5 Ja mám tiež 11.9. zápis, tak sa tam vidíme Intrák som bohužiaľ nedostala, lebo bývam celkom blízko k BA, tak budúci rok by som chcela aspoň nejaký privát zohnať keď sa podarí a budú financie
Už si aj rozmýšľal nad voliteľnými predmetmi aké si dáš?? Ja hej, a keď mám pravdu povedať tak sa nejak neviem rozhodnúť. Určite si dám marketing, a potom už neviem. Také veci ako psychológia, sociológia a politilógia ma nikdy moc nelákali, lebo to sa jednoducho treba iba nabifliť. Ale uvidím či nakoniec neskončím aj pri tom
@7 no ja nejdem na survivor, aj som rozmýšľala či pôjdem, ale sa mi do toho nejak nechcelo, keďže na tej škole nikoho nepoznám. Aj keď vlastne cieľom toho programu je aby sa nový ľudia zoznámili
@6 mne to vychadza tak ze by som mal az okolo 40 kreditov na semester lebo si chcem dat retoriku, logiku a nejake jazyky......lebo by som mal pocit ze som o nieco prisiel....musim zisit ze ako to je ze ked si to dam ze ci to potom musim aj dokoncit alebo ak to mam navyse tak nie...neviem...a na survivor nejdem ...
@9 Nad logikou som aj ja rozmýšľala, tá rétorika, to neviem. Veď uvidím čo z toho bude
A jazyky aké chceš?? Ja som rozmýšľala nad španielčinou. Nemčinu fakt nemusím, ruština ma nejak nezaujíma a franinu som sa učila 4 roky a zdá sa mi to vážne ťažké. Ale to bude tým, že som tie 4 roky franiny zvládla vďaka slepej profesorke a tonám ťahákov na písomkách A ešte tam je japončina, na to si už vážne netrúfam, aj keď je to dosť lukratívny jazyk, alebo ako by som to nazvala
No a poviem ti, že keď budeš mať už tých 4O kreditov na semester, čiže 80 na školský rok, tak by si mi aspoň pár mohol podsunúť
no este asi sociologiu 1 a telesnu...ale to je len v rovine snov...neviem ci to vsetko zvladnem...len mam to tak na jednej urovni a neviem sa rozhodnut..a sak to asi kazdy tak ma..proste nie ze by som bol nejaky aktivny moc ale jednoducho ma to laka...btw. hod si sem fotku aby som ta spoznal na zapise
@13 aj ja mám viac predmetov a neviem sa rozhodnúť. A vlastne aj preto sa snažím od niekoho vyzistiť, že ktoré predmety sa oplatí dať. Ok, dám si sem foto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Už si aj rozmýšľal nad voliteľnými predmetmi aké si dáš?? Ja hej, a keď mám pravdu povedať tak sa nejak neviem rozhodnúť. Určite si dám marketing, a potom už neviem. Také veci ako psychológia, sociológia a politilógia ma nikdy moc nelákali, lebo to sa jednoducho treba iba nabifliť. Ale uvidím či nakoniec neskončím aj pri tom
Ty ideš??
A jazyky aké chceš?? Ja som rozmýšľala nad španielčinou. Nemčinu fakt nemusím, ruština ma nejak nezaujíma a franinu som sa učila 4 roky a zdá sa mi to vážne ťažké. Ale to bude tým, že som tie 4 roky franiny zvládla vďaka slepej profesorke a tonám ťahákov na písomkách A ešte tam je japončina, na to si už vážne netrúfam, aj keď je to dosť lukratívny jazyk, alebo ako by som to nazvala
No a poviem ti, že keď budeš mať už tých 4O kreditov na semester, čiže 80 na školský rok, tak by si mi aspoň pár mohol podsunúť