Ahojte, máte nejaké fóbie? My sme sa s tým zaoberali v škole ale to iba tie základné a zo zvedavosti som nejaké vygoolovala a našla som fakt čudné. Napríklad strach z pohľadu kačky, z vlastnej škaredosti, z pápeža, plešatých ľudí, zo svokry z blikajúci
mám panický strach zo starých/rozheganých zásuviek... ale tak fóbia to nie je...
ale raz ma mama chcela prinútiť aby som zapla vysávač do absolútne star ledva držiacej zásuvky ktorú som nepoznala a triasla som sa, revala a pomaly ma záchvat úzkosti chytal
ale vždy keď idem čosi zasunúť do zásuvky tak sa mi srdco rozbúcha
ja mám strach z toho, že raz prídem domov, a bude celý dom v plameňoch, nvm prečo a potom také, že prídem o nohu, oslepnem alebo proste že sa mi stane dačo strašné. a potom klasika z pavúkov
Ja mam fóbiu z očí.. dokonca keď o nich píšem tak mam pocit jak keby mi mali vypadnúť abo čo a žmúrim uplne Alebo ak sa pozerám niekomu cudziemu do očí tak musím hneď uhnúť pohľadom.. s dobrými kamošmi vydržím pohľad z očí do očí aj 10-15 sekúnd ale tak napr s učiteľom sa pozriem do očí, dole, do očí, dole proste bojim sa o oči svoje a bojím sa cudzích očí
mám takú miernejšiu klaustrofóbiu, s tým spojený strach z výťahov (brutálne ich nenávidím), strach z tmy, cudzích ľudí, alebo aj ľudí všeobecne a bojím sa mravcov
Nedokážem sa na to pozerať, normálne mi z toho dochádza zle zakaždým. Ste na tom podobne? Lebo nikomu z okolia, tie obrázky nič nerobia, tak neviem či mi už hrabe úplne alebo čo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale raz ma mama chcela prinútiť aby som zapla vysávač do absolútne star ledva držiacej zásuvky ktorú som nepoznala a triasla som sa, revala a pomaly ma záchvat úzkosti chytal
ale vždy keď idem čosi zasunúť do zásuvky tak sa mi srdco rozbúcha
Mne je jedno či umyté, či neumyté, či veľké, malé, ženské, chlapské... :S
» www.buzzfeed.com/daves4/trypopho...
Nedokážem sa na to pozerať, normálne mi z toho dochádza zle zakaždým. Ste na tom podobne? Lebo nikomu z okolia, tie obrázky nič nerobia, tak neviem či mi už hrabe úplne alebo čo