@interrupcio no to si trafil do čierneho. veď aj čo iné mohli robiť? za vidna vonku a potme mohli aj to ostatné ale niekedy je až srandovné ako dokážu umelecky vystihnúť niektoré "veci"
mne osobne sa to celkom páči... dokonca som si kúpil dve cdčka s ľudovou hudbou (síce na to mám náladu tak 1x za 2 mesiace), ale niekedy sa mi to páči...
keď som bol malý a blbý, chcel som remixovať nejaké ľudovky (do modernej podoby), aby boli cool a tak ale nejak som proste sa hudobnou karierou nikdy nevybral (možno preto, že nemám sluch a miesto cool by to bol trapas)
jáááááááááááááááá som chodila pár rokov do súboru potom som neviem prečo prestala.. aj som chodila spievať na súťaže.. teraz by som už asi nevytiahla také výšku ako vtedy ale vždy keď viem, že náš miestny súbor má ísť niekam vystupovať, vždy mi tak srdiečko poskočí, že: ,,Oj tam som mohla byť aj ja!" .. :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@zajko30 to fakt?
@lofi27 hej? a v akom ak sa môžem spýtať?
keď som bol malý a blbý, chcel som remixovať nejaké ľudovky (do modernej podoby), aby boli cool a tak ale nejak som proste sa hudobnou karierou nikdy nevybral (možno preto, že nemám sluch a miesto cool by to bol trapas)
@stormmast3r no určite že hej