. -) .. tak ako hmm ? .. videl niekto ten film ? ... mne sa velmi pacil , ten zaver je skvely, tak isto aka aj hlavna myslienka filmu ... je to trosku pre narocnejsieho divaka a hlavne ho treba pochopit a pozerat az do konca : -) aj ked niekedy sa vam to
Roxan mna by zaujimalo aka je podla teba hlavna myslienka tohto filmu,myslim,ze to nie je hned jasne a kazdy clovek si ju moze vylozit inak..
anyway nadherny film,skvele herecke vykony,hugh jackman ma strasne milo prekvapil a rachel weisz bola ako vzdy na spapanie...a nadherna hudba,ktora film nedokreslovala ale ho robila
Skoro polovicu filmu som preplakala, hudba ma dostala, spracovanie ma dostalo, tak isto aj herecke vykony. Najprv som dosť nechapala,ze o com to je ,ked sa to tak prelinalo,ale potom už ano. Musím povedať,že mám rada taketo filmy pre naročnejšieho divaka.
hej, si pochopil myslienku? som rada, a chcem vysvetlenie teda, samozrejme, nechcem popis deja, ten chapem aj ja, aj ze je v troch casovych liniach, blabla...tak som zvedava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ale je ozaj moc dobrý!Aj ja ho dosť môžem...
A tá hudba!!!Tej som sa nevedel vynapočúvať!
anyway nadherny film,skvele herecke vykony,hugh jackman ma strasne milo prekvapil a rachel weisz bola ako vzdy na spapanie...a nadherna hudba,ktora film nedokreslovala ale ho robila
u mna plny pocet bodov
aaaaaaaaaaa asi budem vrazdit!!
moj nazor: zbytocne zlozity film