@elkiller no to teda nemam. ved nohy su cely den v ponozkach, topankach, potia sa, smrdia, pomaly najhnusnejsia cast tela je to. ako jasne ze ked si nohy umyjes, tak su ciste a vonave.. ale ked tito barefooteri chodia bosi v srackach tak ako sorry ale
@hoperpohroma podľa mňa máš nejakú traumu (z detstva, ako sa hovorí ) - ale vážne, prečo ti tak vadia? Jasné, že sa ti nemusia nejak extra páčiť, ale nohy sú rovnako normálna časť tela ako ruky alebo hocičo iné, preto mi príde taká averzia zvláštna... Ako chceš potom dieťaťu utrierať zadok, keď ti vadia nohy?
@whisper no neviem o tom, s mojimi chodidlami nikto nijako nezaobchadzal.
neviem, proste sa mi hnusia.
ako urcite nebudem prebalovat svoje mimino lebo sa mi hnusia chodidla O.o mne sa hnusia v sexualnom kontexte a proste nemozem pozerat video kde niekto ospevuje chodidla
@hoperpohroma myslel som to tak, že ak ti nohy prídu nechutné, tak "špinavšie" veci ako zadok a predok ti musia prísť ešte nechutnejšie a preto som spomenul to prebaľovanie, alebo aj sex a iné veci, kedy s takými časťami prichádzaš do kontaktu...
@hoperpohroma hm, potom neviem, čo je na umytých nohách nechutné. Asi to je vecou "vkusu" alebo ako to mám nazvať... Tak, ako nikoho vzrušuje zadok (od pohľadu na zadok až po análny sex) a inému to príde nechutné...
@hoperpohroma to bolo vysvetlené v tom videu, že v mozgu sú nerovové zakončenia pohlavných orgánov a chodidiel vedľa seba a preto tam vzniká vzájomné ovplyvňovanie sa
@hoperpohroma To sa ti zdá teraz, keď dospeješ tak ti to tak nepríde Aspoň ja som to mal podobne, hrozne hnusné sa mi zdali, kým som chodil na strednú a tak.
mojej byvalej som vlozil ud medzi jej spojene chodidla a jazdil az som sa na ne vystriekal mala chodidla dlhe az 27cm a tie dlhe palce na nich potom som spapal s nich vlastne semeno a dali sme si jazyckovu s mojim semenom to je silene vzrusujuce skuste odporucam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ma niekto uchylku na podpazusie?
Tu máš, môžeš si pišuláka naťahovať
» www.youtube.com/user/gonewithsc...
neviem, proste sa mi hnusia.
ako urcite nebudem prebalovat svoje mimino lebo sa mi hnusia chodidla O.o mne sa hnusia v sexualnom kontexte a proste nemozem pozerat video kde niekto ospevuje chodidla
zadok mi pride uplne normalny co sa tyka vzrusovania sa, kedze ho casto pri sexe vidis, tak to s tym mas prepojene, ale co preboha chodidla O.o