ahojte...ja mam 16 a priatel 22 vcera som mala s priatelom prvy krat sex(nechraneny) priatel sa stale spravil na stehna a pod. no bolo to dot blizko ,vravel ze on si dava pozor no ked sa spravil blizko tak povedal nech sa idem radsej osprchovat ... mohla
Tehotná by si ostať nemala, teda určite nie z toho, čo ti nechal na stehnách. Čo sa týka sprchovania, tak dúfam, že si si to sperma nenasprchovala do seba
Ale radšej nabudúce sa chránte, ako sa potom takto stresovať
Test by sa mal robiť 2 týždne po styku resp vtedy, keď už menštruácia mešká
@amikadze moj nazor tu nebol jediny s rovnakou tematikou, iba trochu hanlivejsi...ale vzhladom na danu skutocnost som sa este stale vyjadrila celkom slusne
Pusti si video Pátroviča a aj keď tam máš nejaké spermie, určite ti pod tlakom smiechu vyletia Nič iné ti na to neviem povedať... proste múdri ľudia, ktorí to robia v 21. storočí bez ochrany, a je ich čoraz viacej :/
zlaty priatel.. velmi nechce ochranu, hm.. osobne viem o troch cerstvych prikladoch toho ako si vie chlap dat pozor.. jeden ma rok a dva sa narodia tak o pol roka.. ale sak pokracujte dalej, ked mate na to nervy.. teda hlavne ty..
@oblinka on nechce velmi ochranu? ti to jebe s prepacenim? nevies, ekdy mozes otehotniet, chlap nechce ochranu a ty si s nim kludne trtkas......ja len dufam, ze toto nie je pravda a je to cele len zly vtip.....(evidentne ta chce pre neico ine....u enho chapem, ze ma plne vajcia a rozmysla vtakom, ale cim rozmyslas ty, rpeboha?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
tehotna nebudes a priprav sa na tristo komentarov typu''hej si'' , ''si jebnuta'' atd..
a ked tak test myslim ze po dvoch tyzdnoch ? neviem presne
Ale radšej nabudúce sa chránte, ako sa potom takto stresovať
Test by sa mal robiť 2 týždne po styku resp vtedy, keď už menštruácia mešká
ja mam z nechraneneho sexu strasne stresy, predstavit si seba ako otca, tak to dieta by malo peklo asi,
A v tom ma trklo,že ja 17tka riešim s 23 ročným teda,neriešim ale kamarátim sa
len tak mimochodom,čistá láska medzi vami a btw 2 :Človek by už čakal nejakú inteligenciu od 22 ročného chlapa ..
.. ale jebnutí ste to je pravda..
cize vlastne opacne a to aj s litrom vina v sebe som mal jasnu mysel v tomto