A teraz mi povedz preco by mal clvoek mysliet na druhych? Za svoje roky som robil toto myslel som na druhych len aby sa moji blizky rodina kamoarati mali dobre. Ale nemyslel som pre svoje a teraz to lutujem. najprv spravim sebe dobre a potom tym druhym. Skoda, ze sa to uz u mna neda zmenit
ked si mam vybrat medzi sebou a inymi tak sa urcite rozhodnem pre seba. kazdy clovek ma vlastny zivot, nech si ho zariadi ako vie. ja pomozem niekomu iba ak viem, ze mi to neublizi
Ja som bola naivna a som pomahala vsetkym na okolo a na seba som kaslala ked som ja potrebovala pomoc nikdo mi nepomohol od vtedy si idem za svojim a ostatnych neriesim kazdy mame svoje problemy tak naco riesit aj problemy ostatnych ... Aj tak ked pojde o nieco vazne nikdo ti nepomoze len rodina ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Mam umriet? Myslim asi na seba
Potrebuje niekto pomoct? Urobim to ochotne ak si to zasluzi
clovek sa ma snazit najprv byt stastny sam...
ked niekoho lubi je to ine...ale i ked robi dobro pre toho druheho robi to vlastne pre seba lebo ho to robi stastnym
a aj ked ludia konaju dobro konaju ho pre to aby mali dobry pocit... ze vykonali dobro, aby boli spokojni takze ani to nerobia pre inych...