keď si ich pýtam a zaujíma ma nie o pomerne polo podstatne z filmu tak mi nevadia lebo väčšinou keď sa chystám na film plus mínus viem.co sa v ňom bude diať...ale sem tam sa nájde KKT ktorý do príspevku ktorý nemá čo s tým robiť napíše ktorá postava umrie tak to mi príde vrcholné jebnute obzvlášť vtedy ak je to informácia ako teraz, ze to ma byt viacmenej prekvapenie pre dej
Ja som taká čudná v tomto ale ked náhodou aj mam rozpozerany seriál a je v ňom niečo napínavé, tak sa snažím dohladat na internete ako to dopadne ešte skôr ako si to pozriem absolútne mi spoilery nevadia, práveže nemám rada ked je niečo už veľmi napínavé
Nemám rád, ale moc často sa mi nestáva, že by mi niekto spoilol nejak veľmi - väčšinou sa vyhýbam príležitostiam alebo sa bavim s ohladuplnymi ľuďmi. A okrem toho nekukam tak veľa filmov, čo tiež znižuje šancu na narazanie na relevantný spoiler
A ja to mám presne ako @7. Spoilery mi vôbec nevadia a pokojne mi človek môže vyspoilovať čo len chce a ani sa nenaštvem. Ešte sa dokonca asi aj poradujem. Rovnako mi to ani nekazí zážitok z filmu/seriálu a tiež si rovnako vyhľadávam veci a spoilery dopredu a ešte sa dokonca potom na to viac teším keď si to pozriem. Preto možno trochu nerozumiem tomu, keď sú ľudia naštvaní a nadávajú si kvôli spoilerom pretože ja to tak nemám ale chápem, že každý je iný a berie tie veci inak (aj keď si aj tak myslím, že niektorí dosť preháňajú v tejto veci, zas až tak nič hrozné sa nestalo)
ja mám rada prekvapenia a teším sa z nich, takže mi spoilery vadia práve z toho dôvodu že viem čo čakať.. ale na druhú stranu, nemyslím že by som mala nejak pokazený zážitok z filmu kvôli spoileru..
napríklad som čítala knihu a hneď potom šla na film (čiže v podstate spoiler a tým bol ten film o dosť lepší, lebo som pochopila niektoré veci ktoré by som asi nechápala bez čítania/spoileru
Podľa prieskumov ľuďom paradoxne umožňujú lepšie si vychutnať dané dielo, keď vedia, na čo sa pripraviť. Aj tak ma ale veľmi šokovalo, že v posledných Avengers
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Iron man zomrel.
A ja to mám presne ako @7. Spoilery mi vôbec nevadia a pokojne mi človek môže vyspoilovať čo len chce a ani sa nenaštvem. Ešte sa dokonca asi aj poradujem. Rovnako mi to ani nekazí zážitok z filmu/seriálu a tiež si rovnako vyhľadávam veci a spoilery dopredu a ešte sa dokonca potom na to viac teším keď si to pozriem. Preto možno trochu nerozumiem tomu, keď sú ľudia naštvaní a nadávajú si kvôli spoilerom pretože ja to tak nemám ale chápem, že každý je iný a berie tie veci inak (aj keď si aj tak myslím, že niektorí dosť preháňajú v tejto veci, zas až tak nič hrozné sa nestalo)
Ale toto som aj tak tipoval takže to je jedno. A už si zaslúži oddych, aj v infinity war mi prišiel ten jeho najnovší oblek už divný, príliš sci-fi.
napríklad som čítala knihu a hneď potom šla na film (čiže v podstate spoiler a tým bol ten film o dosť lepší, lebo som pochopila niektoré veci ktoré by som asi nechápala bez čítania/spoileru
spoiler alert!!!!!!!!
zomrie Čierna Vdova A Kpt. Amerika :/
koniec spoileru.
Boli ste varovaní