Tak, všetci čo pravidelne bicyklujete... Zaujímalo by ma koľko kilometrov nabicyklujete priemerne za sezónu, koľko ste najviac nabicyklovali za deň, kde ste najďalej boli, akú najvyššiu rýchlosť ste dosiahli, aké "trapasy" sa vám stali ....atď, atď....
Cyklistika, tak to sa výnimočne zapojím do fóra. Túto sezónu zatiaľ niečo cez 6 500 km, mohlo byť už možno aj cez 10 000 nebyť dvoch nepríjemných pádov. Cez deň som najviac prešiel 212 km, najväčšia rýchlosť 70 km/h. A obdivujem všetkých, ktorí sa odvážia ísť rýchlejšie po týchto slovenských cestách. Však ja keď sa spustím z nejakého kopca tak len dúfam aby som to v zdraví prežil, veď to je samý výtlk, samý hrbol, občas dáka srnka vybehne ... nejaké tie väčšiš trapasy sa mi našťastie vyhýbajú aj keď o niekom by som možno čo to vedel, ale to nebudem prezrádzať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale ked som tak mozem dat udaje cp si pametam
takze:
- za den maximalne 100km
- max rychlost 75km/h na rovine (ale to bolo uplne ze hardcore
- za sezonu 4000km
- trapas ked som bol na rovnej ceste a po tych XY kilometroch mi nevydrzali tie zuby v kolese a presmiklo to a skoro som prestal byt muz
- vek 14-16r
staci?
to je vsetko co sa tyka mojich cyklistickych skusenosti
za den tak 100km
max rychlost 87 z Oravskej cesty
ešte neviem kolko za sezonu lebo ešte neskočila a začal som to merať tento rok ale minuly tyžden som mal 200 za tyžden
Max.rýchlosť 70km/h
A za sezónu približne 1500km (podotýkam že na horáku a nie cestnom)