potrebujem radu...chcem si kupit fotak, s ktorym by som fotila hlavne v exterieri...ludi prirodu a bla bla bla...ktora znacka alebo konkretny fotoaparat je podla vas najlepsi? s ktorym mate najlepsie skusenosti a najkrajsie fotky?
Kompakt, ci zrkadlovka? Kazdopadne na exteriery by som siel urcite do Canonu. Ak je dobre osvetlenie (co by vonku malo byt ) tak fotia super. Maju krasne syte farbyu (aj tie low-endovejsie Canony) a celkovo kupou Canonu nic nepokazis.
A chces pod 500€, alebo nad 500€? Viem Ti velmi dobre poradit v tej druhej kategorii - tam uz je to jedno, kvalitne je vsetko . V tej prvej - taaazko povedat.
to je podľa mňa veľmi široký pojem... krajinky možeš fotiť ako už so spomínaným jednorázovým foťákom z Tesca ale takisto so zrkadlovkou za 60tisíc... Takže najprv popíš finančný stav a potom skúsenosti a pomožeme ti viac
@66janica6 skus si pozriet tuto stranku - mas tam fotografie zoradene podla znacky a modelu fotaku, treba preklikat, ale na porovnanie, ako ktory foti, je to velmi dobre - » www.pbase.com/cameras...
@Tauren dobrá stránka celkom len na tie fotky sa nedá spoľahnúť.. akurat som pozeral zotri foťáky čo som mal a fotil som nimi a som zhrozený... to absolutne nezodpovedá skutočnosti teda zčasti aj zodpovedá ale tí ľudia nevedia fotiť to vyzerá jak fotené s mobilom niektoré... hrozné im by som dal do ruky tak starý čiernobiely foťák podaktorým
@Martin182 suhlasim s tebou, ja som dal ten odkaz len preto, aby človek vedel zistit, ako s tym fotia aj normalni ludia... lebo kazdy ma svoj styl, resp. oblubene objekty fotenia, a recenzia nie vzdy hovori o tom, co potrebujes... a tiez treba povedat, ze ak najdes na tej stranke nejake lepsie fotky, potom nie je problem preklikat sa do galerie toho cloveka a prezriet si aj ine zabery... ja som to dost vyuzil, ked som sa rozhodoval medzi nikon coolpix p6000, canon g9 a olympus e420. a tvoj odkaz poznam, dobra stranka na recenzie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale asi to nieje to pravé na exteriér a prírodu. No Lomo môže byť.
Toto je celkom dobrá stránka kde su profesionalnejšie recenzie a fotky sa už ako tak dajú porovnať » www.steves-digicams.com/camera-reviews/...