Nájde sa niekde človek, ktorý je spokojný so svojou fotkou na občianskom?? Ja ju osobne budem pred každým schovávať, pretože tam vyzerám ako "čistý debil"
No to teraz tie nové občianske tam to aj ja mám hroznú fotku..Na staršom som mal lepšiu len čo ked som ho stratil, heee...Ale zase tento je menší a krajší...Ale tá fotka..mmmm..:/
ja som, lebo som sa bola fotit u takeho fotografa, co to fakt vedel. ale mam tam blondave vlasy, takze sa taaaaam vobec nepodobam, ale inak v pohode...
ja tam mam taku fotku, ze hocikto, kto ju zbada, chyti taky rehot, ze az a este je aj taka, ze na letisku ma nechceli pustit domov takze si domysli ako vyzera
hmm no tak nato že môj občiansky je starý dva roky, vyzerám tam ako 20 ročná ......tak je ceklom v pohode teraz vyzerám viac na svoj vek.........niekto môže povedať že to ja ani niesom :d
ach ja sa na ňu pre istotu ani nepozerám, vyzerám tam otrasne, ale šci na to čumia ked sa k tomu dostanú... ale len úsmev nahodia tak potom neviem či to má byť že fajn alebo "doma sa budem šúľať nad tým smiechom"
ta fotka bude stara uz 6 rokov...fotil ma nemozny fotograf, mam tam malu vyrazku na brade a som tam bleda ako krieda, vyzeram ako Mortisia Adams alebo ako sa to spravne pise...
Ja vyzerám ako totálny dement,strašné dačo tie fotky A najlepšie bolo,keď mi doma povedali,že na občianke vyzerám lepšie ako v skutočnosti No,to je čo?
mne to dosť odflákol ten fotograf, hneď na prvý pokus a nič neretušoval.. najprv som sa chcela čo najskôr vydať, lebo mamka vravela, že aj vtedy sa mení občiansky, ale teraz už som spokojná. ja si zo seba nič nerobím, však som bola v puberte pred dvoma rokmi, mladá..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ehm @redmoon ty si spokojny so svojou sexi foteckou?
@ borkiss : nezabudn izajtra priniest
kamoska: "aka si tam pekna..nepodobas sa."
kamos: "ako nejaka hollywoodska hviezda:"
vtipni to ludia
som od teba starsia o 8 dni
a k veci .. som spokojnaaa .. teda s foto