docela sa mi nelubi prezeranie albumov...je to dost nepohodlne. priklad. otvorim nejaku fotku. chcem si poziet nasledujuce fotky ale mozem tak urobit len tym ze sa preklikavam hore medzi nahladmi. no a ja by som uvital pod fotkami nejake sipky ako zaciato
No mne to takto moc nevadí len by som uvítala také posúvanie medzi náhľadmi... podobne ako na hl. stánke tam hore kde je že aký má stav atď.... neviem či ma chápete
Bolo. Ale na fotoalbumoch je toho viac, čo sa mi nepáči, neviem si prehodiť poradie fotiek, bez toho, aby som si zrušila komenty, uvítala by som aspoň možnosť si prehodiť poradie namiesto od najstaršich naopak. Okrem toho stále nefunguje možnosť pozrieť si najnovšie pridané fotky ...
uplne s vami suhlasim... ale ja by som este prijala, keby sa dali fotky vo fotoalbume oddelovat nejakymi priecinkami... aby som mohla oddelit jednotlive fotky z roznych akcii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov