ja ju mám, je veľmi pratická pri písomkách a hej, pri odpovedi sa kus blbšie používa ale som rada že si všímam veci ktoré ma zaujímajú a pamätám si jak to vyzerá
mam dobry orientacny zmysel..pozriem sa raz do mapy (mapy nejakeho mesta ) alebo nejake obrazky toho miesta kde mam ist a trafim tam na supu aj ked som tam nikdy nebol..a ked sa uz prechadzam po nejakej takej casti tak sa potom orientujem podla budov..
vidim vysoku budovu aj 3 km vzdialenu a dostanem sa tam po lahky
ale raz som zabludil v presove bo som odbocil do inej ulicky a ta ma vyhodila uplne inde,ale zas som sa poobzeral okolo seba,v dialke som videl tesco a uz som siel za nim
Je to skvelý dar ! a ano v psychologii existuje pojem fotograficka pamať ale nikdy som sa nedočítal o "sluchovej" pamati.. ako by mal človek v hlave Ipod mate s tym niekto skusenosti ?
poznám veľa ľudí, čo majú dobrú pamäť a sú aj veľmi inteligentní. ale nie až taký extrém, že sa na niečo pozrie a už to vie. takých ľudí je podľa mňa strašne málo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
mam dobry orientacny zmysel..pozriem sa raz do mapy (mapy nejakeho mesta ) alebo nejake obrazky toho miesta kde mam ist a trafim tam na supu aj ked som tam nikdy nebol..a ked sa uz prechadzam po nejakej takej casti tak sa potom orientujem podla budov..
vidim vysoku budovu aj 3 km vzdialenu a dostanem sa tam po lahky
odveci ne
ale raz som zabludil v presove bo som odbocil do inej ulicky a ta ma vyhodila uplne inde,ale zas som sa poobzeral okolo seba,v dialke som videl tesco a uz som siel za nim