Potrebujem poradiť nejakú stránku kde nájdem prívesok na retiazku ktorý sa otvára a vkladá sa tam fotka ..nech je to vkusné nikde to neviem nájsť .. á nie veľmi drahé .. Dakujem
čo sa týka ceny, ťažko povedať, čo nie je pre teba veľmi drahé, ale takýto šperk asi len tak "zadarmo" nikde nebudú mať....možno skôr ako bižutériu...naozaj ako Ti poradili vyššie, skús sa po prívesku radšej poobzerať v normálnych kamenných obchodoch, pochybujem, že by si tam také čosi nenašla
@agrilka retiazku zozenies v kazdom zlatnictve ja som si raz kupoval privesok a mal hrozne maly ten kruzok na retiazku ,ale bez problemov som zohnal tenku retiazku
@agrilka vykasli sa na bizu , zaplatis za striebornu retiazku 6 eur a vydrzi ti az dokedy sa neroztrhne ,ak sa roztrhne ... za retaizku z bizu das mozno menej , ale zacne to stracat farbu , hrdzaviet to a podobne veci ...
@agrilka pomozem ti aj z tym priveskom ale hned ti poviem taku nemilu spravu , kedze ten obrazok si najskor nasla niekde na googli v obrazkoch , tak je celkom pravdepodobne ze je to len taky cinsky privesok co vyrobia 100 kusov a predavaju to niekda na kanarskych ostrovoch nieco co sa zhana bud velmy tazko , alebo sa to ani zohnat , neda ... alebo je to rucna praca a tiez sa to predava len niekde v Rime okolo kolosea , chapes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
napr. » www.e-striebro.sk/privesky-bez-ka...
čo sa týka ceny, ťažko povedať, čo nie je pre teba veľmi drahé, ale takýto šperk asi len tak "zadarmo" nikde nebudú mať....možno skôr ako bižutériu...naozaj ako Ti poradili vyššie, skús sa po prívesku radšej poobzerať v normálnych kamenných obchodoch, pochybujem, že by si tam také čosi nenašla
poprípade toto prosím nájdite mi to niekto na nete.. ale presne take isté
2 minuty google-nia
ale je to na tebe
a neviete niekto kde zoženiem ten prívesok čo som tu dala obrázok? .. viem že som otravná
a si zlatý
Dakujem ešte raz
» www.stoklasa-sk.sk/privesky-x2s017...
» www.metoyou-eshop.sk/Privesky/...
» sperky-eshop.sk/3913-nahrdelnik...
ale ja som prívesky best friends našla XY.. potrebujem práve tento
ale asi ho nenájdem ..