Ahojte,mám frajera ktorému vybili zuby už dávnejšie,ide o to povedala som mu aby sa objednal k zubárovi na Ukrajinu ,povedal že volal a že termín má 3.8 no dnes som volala zubárovi a povedal že nie je objednaný .No ale asi týždeň pred tým mi povedal frajer že nevie či si zapamätal jeho meno lebo vraj keď ho zapisoval nepýtal sa ho to.Povedala som mu nech príde dnes ku mne a nech mu zavola predomnou.Co by ste mu nato povedali ? Rozišli by ste Sa s ním ? Tie zuby sú fakt problém pretože to vyzerá hrozné
No možno naozaj tam vzniklo naozaj takéto nedorozumenie, že si to ten zubár zle zapísal, a tvoj frajer si chce dať zuby urobiť. Neviem prečo by si nechcel dať, no ale ak náhodou nechce, to už sa musíš rozhodnúť sama, či ho natoľko ľúbiš, že ho budeš chcieť aj takého.
Naposledy si písala, že ti vravel, že si ich nechce dať urobiť. Tak sa možno ani nikdy neobjednal? Jeden pohľad na vec môže byť, že už len skutočnosť, že si myslí, že sa niekam objednal, ale pritom tam ani neuviedol meno, by mohla byť dôvodom na rozchod. Ak teda nechceš partnera malého rozumu.
Otvorene sa ho opýtaj na to, povedz mu svoj pohľad na vec a zisti jeho a uvidíš. Ja osobne som zmätený, lebo ak sa objednal, ale pritom tam nechce ísť, tak proste nechápem no
Dufam ze sa s tebou rozide...
Je jasne ze klame, ale je aj jasne ze tohoto ho ocividne tlacis a nedavas mu na vyber zrejme tym ako ti nie je blbe davat verejne najavo ze ti jeho vyzor vadi...
Aj mne teda priatelka povie občas ze vyzeram ci v niecom, alebo s nejakym ucesom hrozne, ale neopisuje to po internetoch. Vieš prečo?
Lebo by sa cítila ako piča...
@majmarad@15 Nie, to tým nebude ale ako výhovorka je to dobré, niečo na spôsob ,,baby majú radi zlých chapcov, a kedže ja som dobrý človek, som bez baby."
tak toto je sila jemu vybijú zuby a ty sa s ním chceš rozísť, lebo už sa ti nepáči očividne sa bojí zubára, nemôžeš ho do toho tak tlačiť..a možno na to momentálne ani nemá peniaze..určite si to časom dá spraviť, však nebude chcieť ostať štrbavý, ale nechaj to na neho, keď sa bude sám na to cítiť.
To je ako keby ty máš nehodu, ostaneš zohavená a nešla by si na plastiku a on by sa s tebou rozišiel, lebo už by si sa mu nepáčila.. Ako by si sa cítila?
No ja neviem... asi si retardovaná lebo zdravie je každého súkromná vec a tlačiť ho do toho nie je zrovna OK. Mne by dosť prekážalo keby sa mi do toho niekto plietol a ešte aj vyvolával môjmu zubárovi.
Ja sa ti čudujem, že také somariny máš chuť riešiť ..užívaj si vzťah dokým ho máš, lebo možno ani tomu tvojmu chlapovi sa to nebude páčiť, keď zistí, že tajne ho prenasleduješ ...byť tvojim chlapom, tak sa zakopem, aby sa do mňa niekto takto staral..
@mayben v tomto vidim vyhodu manzelstva - pre mna je chodenie obdobim, kedy som zistoval, ci chcem s danym clovekom stravit cely zivot, a ked som vedel dost na to, aby som sa mohol rozhodnut a prisla prihodna chvila, tak sme sa vzali.
Neviem si velmi predstavit, ako by som k tomu bodu "odteraz je to v dobrom aj zlom, v zdravi aj chorobe" inak dosiel.
Par z tohto fora je spolu 3-4 mesiace. Tak zavcasu sa podla mna neda a ani nie je rozumne ocakavat taky zavazok.
Pánečku nech sa s ním rozíde a bude pokoj...chalan nakoniec zistí že je rád že takú nemá a u nej asi pôjde o viac než len o jeho zuby si myslím keď rozmýšľa o rozchode
Ja ju chápem. Zuby sú podľa mňa veľmi dôležité na človeku a hneď si ich všímam. Vadí mi keď niekomu chýba stolička v chrupe a nie to ak by mal niekto v predu vybité zuby. Keď jej priateľ o seba vôbec nedbá a je mu takáto vec jedno, tak si viem predstavit, ze aj mne by to vadilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Dufam ze sa s tebou rozide...
Je jasne ze klame, ale je aj jasne ze tohoto ho ocividne tlacis a nedavas mu na vyber zrejme tym ako ti nie je blbe davat verejne najavo ze ti jeho vyzor vadi...
Aj mne teda priatelka povie občas ze vyzeram ci v niecom, alebo s nejakym ucesom hrozne, ale neopisuje to po internetoch. Vieš prečo?
Lebo by sa cítila ako piča...
To je ako keby ty máš nehodu, ostaneš zohavená a nešla by si na plastiku a on by sa s tebou rozišiel, lebo už by si sa mu nepáčila.. Ako by si sa cítila?
máš holt smolu, že nie si chlap... to by si ocenila taký bezzubý chrup frajerov
Neviem si velmi predstavit, ako by som k tomu bodu "odteraz je to v dobrom aj zlom, v zdravi aj chorobe" inak dosiel.
Par z tohto fora je spolu 3-4 mesiace. Tak zavcasu sa podla mna neda a ani nie je rozumne ocakavat taky zavazok.